Kapitalizmde bir şey artıyorsa, kesinlikle bir şeyler azalıyordur

Kapitalizmde bir şey artıyorsa, kesinlikle bir şeyler azalıyordur

ABONE OL
14:58 - 24/12/2021 14:58
Kapitalizmde bir şey artıyorsa, kesinlikle bir şeyler azalıyordur
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Hakan Yurdanur: Kapitalizmde bir şey artıyorsa, kesinlikle bir şeyler azalıyordur video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Hakan Yurdanur: Kapitalizmde bir şey artıyorsa, kesinlikle bir şeyler azalıyordur videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Mert

    Reis dedikleri zat ile birlikte Vatandaşa Kur üzerinden kumpas kurdular, Dolar tuzakı kurdular, Euro manipülasyon yaparak Dçvizde oyun oynadılar. Allah varsa eğer bu gece Türkiye sallansın altını üstüne getirsin hepsi helak olur inşallah.
    ”Yaratılış gayesine aykırı davranan nice şehir sakinlerini biz yok ettik. Şimdi hepsinin yerinde yeller esiyor. O şehirlerin tavanları, duvarlarına çökmüş, yerle bir olmuş, kuyuları kendi haline terkedilmiş, bir zamanlar göğe doğru yükselen sarayları şimdi yerle bir olmuş” (Hac 45)

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Peki ya buna ne diyeceksiniz.
    Firavun’un köleleri ve ona Kul olmuş uşakları için neler söylüyor bu kadın tabiki anlayana. Evet evet doğru söylüyor—–https://www.youtube.com/watch?v=-W3xDqJJ_Zg—-İslam demek illa sağ partili olmak değildir. Bir müslüman olarak sapına kadar solcuyum. Zira Peygamber efendimiz (sav)de herkesle paylaşan biriydi, elindekileri fakir fukaraya dağıtan biriydi, elindekileri kölelere dağıttığını biliyoruz. Bu herkesle paylaşmak bir SOL davranışı değilde nedir? Kaldıki sağcı olmak dünyanın neresine giderseniz gidiniz, sürekli Kölelik ve Sömürü bir sistem ile işleyen bir siyasi otorite düzenidir.
    ’’KÖLELİK SÖMÜRÜ’’!!
    Peki ya buna ne diyeceksiniz Firavunun köleleri ve ona Kul olmuş uşaklar. Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla. Gördün mü, o hesap ve ceza gününü yalanlayanı! İşte o, yetimi itip kakan, yoksula yedirmeyi özendirmeyen kimsedir. Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki, Onlar namazlarını ciddiye almazlar. Onlar (namazlarıyla) gösteriş yaparlar. Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.
    Oysa İslam’da en büyük Cihad, Nas (Bakara 275-279) dan önce ortada bir Maun suresi var öyle değilmi? Hay ben sizin gibi Firavuna kul olmuşların içine edeyim sizigidi fasık AKP münafıklar sizi.
    Eyyyy AKP davarları, Eyyyy her sabah ahırdan çıkarak meralarda otlanmaya çıkan akşam ahıra dönen Recep Tayyip Erdoğan’ın sığırları. Sahibiniz Nas diyor, bende Allah’ın ayeti (Bakara 104) siz sığırlar için indirilmiş olabileceğini söylüyorum. Kendisine oy verene Millet sayıyor, Oy vermeyene yurttaş bile saymıyor.
    Sizlerden her hangi biriniz aynen bu sözleri AKP’li seçmenine, sakallı sarıklı cübbeli hacıya hocaya. Başta münafık Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş’a söyleyecek cüret bir delikanlı yokmu içinizde?

    Yanıtla
    +0
    -0