Kamile Erdemir’e Bavyera Liyakat Nişanı

Kamile Erdemir’e Bavyera Liyakat Nişanı

ABONE OL
19:14 - 15/03/2022 19:14
Kamile Erdemir’e Bavyera Liyakat Nişanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kamile Erdemir’e Bavyera üstün liyakat madalyası verildi. 35 yıl önce Nürnberg’de kurduğu TİM e.V’nin başkanlığını yürüten Erdemir’in yanı sıra Alman Milli Takım Teknik direktöre Hansi Flick’te madalya aldı.

Almanya ‘da Bavyera Eyaleti Devletinin verdiği   ‘Bayerischer Verdienstorden’ (Bavyera Üstün Liyakat Madalyası) Pazartesi 14 Mart 2022 de Münih Sarayında Bavyera Eyaleti Başbakanı Markus Söder tarafından 47 vatandaşa verildi.

KAMİLE ERDEMİR’İN YANI SIRA HANSİ FİLİCK’TE MADALYAYA ALDI

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Hansi Flick, Olimpiyat Şampiyonu Jessica Bredow-Werndl gibi dünyaca ünlü şahsiyetler arasında Nürnberg’de 35 senedir faaliyet gösteren Türk-Alman Özürlüler Entegrasyon Derneği kurucusu ve Başkanı Kamile Erdemir de bu önemli ödülü almaya layık görüldü.

TIM e.V. Başkanı Kamile Erdemir’e, Almanya da yaşayan Türk Toplumunun bir ferdi olarak milletimizi bu topraklarda layık olduğu şekilde temsil etmesinden dolayı bu madalyaya layık görüldüğü bildirildi. Kamile Erdemir 35 yıl önce kurduğu Türk-Alman Özürlüler Derneği ile tüm insanlık için çalıştı ve onların endişelerini giderdi.

Böylece, Bavyera Eyaletinde verilen bu en üstün madalya ile Bavyera yaşayan insanlara onere ediyor.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.