Joussen: ‘2021 yazında Avrupa´nın güneyinde tatil yapmak mümkün olacak’

Joussen: ‘2021 yazında Avrupa´nın güneyinde tatil yapmak mümkün olacak’

ABONE OL
11:25 - 04/05/2021 11:25
Joussen: ‘2021 yazında Avrupa´nın güneyinde tatil yapmak mümkün olacak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Joussen: „Özgürlük ve sorumluluk, birbirine ters iki kavram değil“ diye konuşan TUI CEO`su Fritz Joussen, „tatilciler, tur operatörü şirketleri ve otelciler, güvenlik ve hijyen önlemlerini titizlikle yerine getiriyor. Bunu kışın Kanarya Adaları ve Paskalya döneminde Mayorka Adası gösterdi“ dedi.

İnsanların tam aşı olduktan sonra yeniden tamamen hak ve özgürlüklerinden yararlanabilmesinin doğru ve yerinde olduğunu söyleyen Joussen, bunun seyahat özgürlüğünü kapsayıp aşı olan kişiler için test ve karantina şartlarının ortadan kaldırılmasını istedi.

Joussen, ayrıca Almanya´daki aşı kampanyasının nihayet hız kazanmış olmasına dikkati çekerek, Almanların üçte birinin artık en az bir kere aşı olduğuna işaret etti. Bu sayının sürekli artmasına bağlı olarak en geç Mayıs veya Haziran ayında aşı olmak isteyen kişilerden çok aşıların hazır olacağı bir dönem başlayacak.

TUI´nin turizmin yeni başlatılmasını test eden bir projeye Sylt´taki TUI Blue Hotels ile katılarak, oteli 7 Mayıs´ta açacak. Mayıs ayının ortasında ayrıca Avusturya´daki TUI Blue Hotel Schladming ve Yunanistan´da bulunan Robinson ve Magic Life Club tesisleri açacak olan TUI, bugün Yunanistan´ın turizm bakanı Harry Theoharis ile Berlin´de görüşmeler yapacak. (Tourexpi)

Resim: © TUI Group

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.