ITB Berlin Now´a büyük ilgi

ITB Berlin Now´a büyük ilgi

ABONE OL
11:25 - 11/02/2021 11:25
ITB Berlin Now´a büyük ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu yıl “Dijital ITB” olarak gerçekleştirecek turizm fuarında tüm dünyadan iki binden fazla katılımcı boy gösterecek. Özellikle destinasyonlardan, otellerden ve seyahat teknolojisinden yoğun katılım var.

Pandemiden dolayı bu yıl dijital ve sanal şekilde gerçekleştirilen ITB´ye herşeye rağmen 120 ülkeden 2,000 şirket ve kurum katılacak.

Bu konuda yorum yapan ITB Berlin yöneticisi David Ruetz, “Korona salgını seyahat endüstrisini derinden sarstığı halde sektördeki moral yüksek ve mücadele gücü büyük“ dedi.

Durumum sektördeki farklı branşlar için değişiklik gösterdiğini vurgulayan Ruetz, „Kruvaziyer şirketleri ve turizm ofisleri yavaş yavaş yeniden ümitlendiği halde havayolları sektörü hala kritik durumda. Bu da, sektör olarak dayanışma içinde olmamız gerektiğini ve hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğını gösteriyor“ dedi.

Varlıklarını göstermek isteyip sanal etkinliklerine katılmak isteyen şirket ve kurumlar, daha 8 Mart 2021 tarihine kadar katılmak için başvuru yapabilecek. ITB tarafından yaptırılan sanal platform bakıp bilgilenmek isteyen için daha şimdiden açıktır.

„Katılacak olan kurumların en yakın zamanda dijital platformu inceleyerek daha şimdiden randevu alıp vermek ve aynı zamanda da teknik özelliklerini iyice kavramaları faydalı olacak“ diyen Ruetz, ITB´nin 16 Şubat´ta „keşif“ için açılacağını, gerçek açılışın da 8 Mart tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Daha çok bilgi ve başvuru için lütfen şu linki tıklayınız: https://www.itb.com/Home/

Resim: © Messe Berlin

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.