ITB Berlin 2021 sanal etkinlik olarak gerçekleşecek

ITB Berlin 2021 sanal etkinlik olarak gerçekleşecek

ABONE OL
12:28 - 30/10/2020 12:28
ITB Berlin 2021 sanal etkinlik olarak gerçekleşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Fuar yönetimi tüm koşulları ve olasılıkları değerlendirdikten sonra Messe Berlin olarak önümüzdeki yıl ITB turizm borsasını tamamen sanal bir etkinlik olarak gerçekleştirme kararı aldı.

ITB Berlin 2021 ve beraberindeki ITB Berlin Konvansiyonu yalnızca ticari ziyaretçileri erişim sağlayabilecek: Ticari ziyaretçi günleri 9 – 12 Mart 2021 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

ITB Berlin Başkanı David Ruetz, aldıkları kararı şöyle açıkladı. “Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı İTB olarak ortaklarımıza ve müşterilerimize küresel ağ, iş ve içerik için güvenilir bir platform sunabileceğimiz alternatif bir konsept geliştirdik. Bu zorlu zamanlarda iş toplantıları, uzman bilgi alışverişi ve oryantasyon sektör için özel bir değerdir” dedi.

Diğer özelliklerin yanı sıra, ITB Berlin 2021 sanal konsepti, çok sayıda canlı akışlı üst düzey panel tartışmaları ve konferansların yanı sıra dijital ağ oluşturma fırsatları, akıllı bir eşleştirme etkinliği ve sanal bir sergi alanı içerecek. (Tourexpi)

Resim: Messe Berlin

TOUREXPI tarafından geçilen ITB Berlin 2021 sanal etkinlik olarak gerçekleşecek haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ITB Berlin 2021 sanal etkinlik olarak gerçekleşecek haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ITB Berlin 2021 sanal etkinlik olarak gerçekleşecek haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.