İtalya, Fransa ve İspanya´daki ölü artışı düştü!

İtalya, Fransa ve İspanya´daki ölü artışı düştü!

ABONE OL
00:10 - 07/04/2020 00:10
İtalya, Fransa ve İspanya´daki ölü artışı düştü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa´da koronavirüs salgınından en ağır şekilde etkilenen üç ülkedeki ölü vakası sayısı ilk defa düşüş göstermeye başladı.

Avusturya´da faaliyet gösteren APA haber ajansı tarafından paylaşılan bir habere göre İtalya, iki haftadan beri en düşük ölü sayısı artışını gösterirken, İspanya´daki üç gündür koronavirüs ölü sayısında azalma var. Fransa´daysa bir haftadan beri en düşük koronavirüs ölümü artışı kaydedildi.

İtalya´da son 24 saat içinde Covid-19 virüsünden dolayı 525 insan hayatını kaybederken bu sayı, geçen Cumartesi´ye göre dörtte biri daha düşüktü ve aynı zamanda İtalya da, 19 Mart´tan bu yana en düşük ölü sayısı artışı gözlemlendi. İtalya´da şimdiye kadar toplam 15.887 kişi covid-19 virüsünden vefat etti.

Fransa´da son 24 saat içinde toplam 357 kişi koronavirüs´ten dolayı ölürken, bu da son bir haftalık süre içinde kaydedilen en düşük ölü sayısı artışı olarak kaydedildi. Fransa´da koronavirüs´ten dolayı ölen tüm kişilerin sayısı böylece 8.076´ya yükseldi.

İspanya da uzun zamandan beri ilk defa ümit uyandıran sayılar bildirdi. Buna göre koronavirüs´ten çok ağır etkilenen ülkede üç günden beri ilk defa ölü sayısında bir düşüş kaydedildi. Son 24 saat toplam 674 kişi koronavirüs´ten dolayı hayata veda etmek zorunda kalırken bu sayı, Perşembe gününde kaydedilen 950 ölüden bir hayli düşük. İspanya´da şimdiye kadar toplam 12.400 kişi tüm dünyayı saran salgından dolayı hayatını kaybetti. (Tourexpi)

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.