İspanya Turizm Bakanı: ‘İç turizm başlayabilir’

İspanya Turizm Bakanı: ‘İç turizm başlayabilir’

ABONE OL
16:23 - 26/04/2021 16:23
İspanya Turizm Bakanı: ‘İç turizm başlayabilir’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cuma günü basınla konuşan İspanya Turizm Bakanı Reyes Maroto, „İspanya halkı artık yaz için iç turizm tatillerini planlayabilir“ dedi.

Anadolu Ajansı tarafından İngilizce olarak yayınlanan habere göre, İspanya´nın OHAL uygulaması 9 Mayıs´ta sona erdirilecektir.

OHAL sona erdirildiği anda İspanya halkının büyük bölümü Ekim 2020 tarihinden bu yana ilk defa tüm ülke sınırları içerisinde seyahat edebilecek.

„Biz artık bu uzun ve karanlık tünelden çıkmaya başlıyoruz“ diyen Bakan Reyes Maroto „La Sexta“ ile yaptığı bir görüşmede, „son yaz, insanları tatil yapmaları mümkündü, fakat bu sefer aşılama var, ve bu tatili daha da güvenli bir hale getirecek“ dedi.

İspanya´nın bu yaz, 2019 yılında kabul ettiği turistlerin yarısını göreceğini tahmin eden Turizm Bakanı Maroto, bunun ekonomiye iyi geleceğini de ekledi.

İspanya, aşı kampanyasını hızlandırmaktadır. Şimdilik halkın yüzde 22´si en az bir kere aşılandı. Tamamen aşılanıp virüse karşı tam korunmuş kişiler, halkın yüzde sekizini teşkil ediyor. Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.