İspanya sezonu uzatmak için kampanyalar başlattı

İspanya sezonu uzatmak için kampanyalar başlattı

ABONE OL
15:15 - 07/09/2021 15:15
İspanya sezonu uzatmak için kampanyalar başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İspanyol turizm otoriteleri ve destinasyonlar Avrupa’daki talebi canlandırmak çok yönlü çalışmalar başlattılar. Özellikle indirim kuponları, reklam kampanyaları, spor ve kültürel etkinlikler ile tüm piyasalarda harekete geçtiler.

İspanya’nın bölgesel hükümetleri ve turizm sektörü, turizm sezonunu mümkün olduğunca uzatmak için çeşitli projeler geliştirdiler. Bu çalışmalar ile korona pandemisinin neden olduğu kayıpların bir kısmını telafi etmek amacıyla en az Kasım ayının sonlarına turist çekmek hedefleniyor.

Katalonya, Endülüs, Kanarya Adaları, Valensiya ve Balear Adaları, bu amaca ulaşmak için indirim kuponları, uluslararası kampanyalara ve sportif veya kültürel etkinlikler başlattı.

Özellikle Mayorka Adası yoğun yaz sezonu dışında da ziyaretçi çekmek için yıllarını harcadı ve bu yıl bu çabaları dahada hızlandırdı. Bölgenin turizm sorumlusu Iago Negueruela, “Tüm çabalarımız sezonu uzatmayı amaçlıyor” diye yaptığı açıklamada “Eylül ayından itibaren, havayolları ile uluslararası reklam kampanyalarının başarısı veya başarısızlığı netlik kazanaca. Adalar ve yabancı destinasyonlar arasındaki bağlantıyı garanti altına almak için 2,5 milyon € yatırım yapıldı. Aynı bütçeyle bir diğer kampanya ise sonuçlanmak üzere ve Balearlar ile İber yarımadasındaki şehirler arasındaki seyahat bağlantılarını sağlamayı amaçlıyoruz “ dedi.

Negueruela, “Bu iki kampanya, otellerin açık kalması için temel bir gereklilik olan özellikle uçak ile adalara ulaşımın bağlantının garanti edilmesini sağlayacak,” diye açıklıyor.

Bölgenin ticaret fuarları, spor ve kültürel etkinliklerinin turizmi sezonunu uzatmak için seferber edileceği bildirildi. (Tourexpi) Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.