İş insanları da altını gramla takıyor

İş insanları da altını gramla takıyor

ABONE OL
17:23 - 20/10/2021 17:23
İş insanları da altını gramla takıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başta altın olmak üzere döviz kurlarının sürekli artması üzerine iş dünyası da düzenlediği çeşitli yarışma etkinliklerinde dereceye giren yarışmacılara gram altın vermeye başladı.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) iş birliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen ANSİAD Tenis Turnuvası 427 üye ve sporcunun katılımıyla başladı.

Turnuva, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpagot’un açılış vuruşuyla başladı. ANSİAD Başkanı Akıncı turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz ve spor alanında kentimize katkı koymayı hedeflediğimiz bir projeydi. Bu yıl 427 sporcumuz rekor bir katılımla turnuvaya başvurdu, tüm sporcularımıza turnuvada başarılar diliyorum” dedi.

ATİK Başkanı ve Yenigün Reçelleri sahibi Necmi Alpagot da, ANSİAD ile bu projede iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ve ilginin yoğunluğundan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Gramla altın

Kadınlar, Erkekler ve Çiftler kategorilerinde yarışacağı turnuvada Master Kadın, Master Erkek ve Profesyonel Open kategorileri birincilerine 7 gr, ikincilere 3 gram altın ödül verilecek.

Yarı finalistler 1’er gr altın, çeyrek finalistler 0.5 gr altın ile ödüllendirilirken, diğer kategorilerde yarışan birincilere 1’er gr altın, ikinci olanlara 0.5 gr altın ödül verilecek.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.