İngiltere ve Çin Arasında Doğrudan Uçuşlar Başlıyor

İngiltere ve Çin Arasında Doğrudan Uçuşlar Başlıyor

ABONE OL
12:56 - 10/08/2022 12:56
İngiltere ve Çin Arasında Doğrudan Uçuşlar Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Corona virüsü salgını nedeniyle 2020 yılında durdurulan Çin ve İngiltere arasındaki doğrudan uçuşlar yeniden başlıyor.

Corona virüsü salgını ve yeni varyantların yarattığı endişe nedeniyle 2020 yılının sonlarında durdurulan Çin ve İngiltere arasındaki doğrudan uçuşlara yeniden başlanması kararı alındı.

İngiltere’nin Çin Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, doğrudan uçuşlara başlanacağı duyuruldu. Ancak ilk olarak Çinli havayolu şirketlerinin doğrudan uçuşlara başlayacağı İngiliz resmi havayolu şirketi British Airways’in bir süre daha Çin’e doğrudan uçuş yapmayacağı belirtildi.

British Airways’in de kısa bir süre içerisinde doğrudan uçuşları gerçekleştirmek üzere hazırlıklarına başladığı belirtiliyor.

Corona virüsü salgını dünya genelinde özellikle havacılık sektörünü olumsuz etkilemiş ve birçok ülke salgın sürecinde karşılıklı uçuşları durdurmuştu.

VOA tarafından geçilen İngiltere ve Çin Arasında Doğrudan Uçuşlar Başlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İngiltere ve Çin Arasında Doğrudan Uçuşlar Başlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İngiltere ve Çin Arasında Doğrudan Uçuşlar Başlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.