DOLAR

32,4898

0.05%
EURO

34,9555

0.54%
ALTIN(gr)

2.441,56

0,14%
BİST 100

9915.62

0,14%
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Emekli Meclisleri Sendikası Aktivisti Ali Ersin Gür emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarını ve sorunlarını değerlendirdi.

Karantina TV tarafından geçilen İktidarın emekli maaşı aldatmacası video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İktidarın emekli maaşı aldatmacası videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Yunus Uslu

    Emekli Meclisleri Sendikası Aktivisti Ali Ersin Gür’e butun Turkiye’deki emekliler soryorlar: Hukumetin karsisinda bir suru siysasi parti var. Neden hic bir siyasi partiye, ekonomik politikaniz nedir diye sorami yorsunuz? Bunca yildir hic bir siyasi parti, ekonomik ve sosyal programimiz var deyip, bir sey soyediler mi bu konuda? Ucuz politika yapmaya calismayin. Bulent Ecevit Yillarindan sonra, CHP basta olmak uzere siyasi partiler hazine yardimini alip yan gelip yatiyorlar. Samimiyetle cozum uretmeye calisalim. Buguden itibaren sizlerin butun siyasi partilerin kapisini calip, ne cozum onerdiklerini duymak istiyoruz. Selamlaimla,

    Yanıtla
    +0
    -0