DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

9915.62

0,23%
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’ye Gelecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’ye Gelecek

ABONE OL
13:10 - 18/04/2022 13:10
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’ye Gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki heyet temaslarda bulunmak üzere ABD’ye gelecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Nebati başkanlığındaki heyet 19-22 Nisan’da Washington’da düzenlenecek “G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı” ile uluslararası kuruluşların Bahar Toplantıları’na katılacak.

Bakanlık, toplantılarda, küresel ekonomik görünümün ve risklerin değerlendirileceğini, ayrıca Türk ekonomisine ilişkin son gelişmeler ile yürütülmekte olan ekonomik politikaların uluslararası finans çevreleriyle paylaşılacağını belirtti.

Nebati’nin Washington ziyaretinde “mevkidaşları, uluslararası kuruluşların başkanları, çok uluslu şirketler ile sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle ikili görüşmeler yapacağı” kaydedildi.

VOA tarafından geçilen Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’ye Gelecek haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’ye Gelecek haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’ye Gelecek haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.