Hamm AKM`den Yaza Merhaba Mangal Partisi

Hamm AKM`den Yaza Merhaba Mangal Partisi

ABONE OL
21:48 - 31/05/2022 21:48
Hamm AKM`den Yaza Merhaba Mangal Partisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya ‘nın Kuzey Ren Vesfalya Eyaleti ‘nin Hamm şehrinde faaliyet gösteren Almaya Alevi Birlikleri federasyonuna bağlı (AABF) Hamm Hacı Bektaşi Veli Alevi Kültür Merkezi Dernek binasının avlusunda yaza merhaba mangal partisini gerçekleştirdi.

Aralarında Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu İnanç Kurulu başkanı Cafer Kaplan Dede`nin bulunduğu bu yaz buluşmasında 100’e yakın Dernek üyesi ve ailelerinin katıldığı Dernek yönetiminin organize ettiği Mangal partisinde Babalar günüde kutlandı.

Çeşitli oyunlarında oynandığı mangal partisinde Pandemi nedeniyle birbirlerini göremeyen üyeler sohbet etme imkânı buldular.

Dernek çalışmaları kaldığı yerden devam edecek

Dernek başkanı Mehmet Akbaba konuşmasında ‚ ‘‘Dernek çalışmalarımız Pandemi nedeniyle mecburi kesintiye uğramıştı.

Ama önümüzdeki dönemde İnançsal boyutuyla birlikte sosyo-kültürel aktivitelerimiz kaldığımız yerden devam edecektir. Örneğin 3 Haziran ‘da sanatçılarımız Dertli Divani, Onur Kocamaz, Murtaza Salper ve Cafer Kaplan Dede`nin de katılacağı bir Muhabbet ve Deyişler akşamı düzenliyoruz. Bu etkinliğe tüm üyelerimizi ve dostlarımızı bekliyoruz. Bu etkinlikleri diğerleri izleyecektir‘‘ dedi.

Hamm`daki buluşma müzik eşliğinde çekilen halaylarla son buldu ve dernek üyeleri böylece gönüllerince bir gün geçirmiş oldular.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı/Hamm

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.