*** ”Hamburg’dan ayrılmayı düşünüyorum”

*** ”Hamburg’dan ayrılmayı düşünüyorum”

ABONE OL
19:42 - 29/08/2009 19:42
*** ”Hamburg’dan ayrılmayı düşünüyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Hamburg’dan ayrılmayı düşünüyorum”


Almanya’nın Hamburg kentinde silahlı saldırıya uğrayan Arena Boks şirketinin sahibi Ahmet Öner, Hamburg’dan ayrılmayı düşündüğünü söyledi

Bild gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre Öner, işine davam edeceğini, ancak artık çocuklarıyla Hamburg’da rahatça dolaşamayacağını belirterek, ”Herhalde Hamburg’dan taşınmak zorunda kalacağım. Burada artık çocuklarımla dolaşamam. Umarım Hamburg Emniyet Müdürlüğü ve Federal Suç Dairesi sorumluları bulurlar. Bu artık bir oyun olmaktan çıktı” şeklinde konuştu.

Olay gecesini anlatan Öner, iş yerinden korumasıyla birlikte dışarıya çıkarken kapının eşiğinde iki maskeli kişiyi gördüğünü ve kendisine ateş edildiğini, korumasının da kendisini merdivenlerden birinci kata kadar çıkarttığını söyledi.

Korumasının daha sonra polisi arayarak haber verdiğini, köpeklerinin havlamasının da büyük olasılıkla hayatını kurtardığını ifade eden Öner, bu saldırının boks camiasının içinden geldiğine inandığını kaydetti.

Saldırıdan sonra yapılan ameliyatın ardından Öner’in kaldığı AK Sankt Gallen hastanesindeki odasının bir polis memuru tarafından korunduğu belirtilen haberde, Öner’in adı açıklanmayan bir hastaneye sevk edildiği bildirildi.

Öner saldırı sırasında sol bacağından bir kurşunla yaralanmıştı.

(A.A) Erbil BAŞAY 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.