Haluk Dokur güven tazeledi

Haluk Dokur güven tazeledi

ABONE OL
14:15 - 17/10/2022 14:15
Haluk Dokur güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Nürnberg/Kuzey Bavyera Şubesi 7. Olağan Genel Kurul toplantısını kendi ofisinde gerçekleştirerek, yeni yöneticilerini belirledi.

 

MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi

DİVAN Başkanlığı’nı Nürnberg Uyum Meclisi Başkanı İlhan Postaloğlu ve yardımcılıklarını MÜSİAD Nürnberg eski başkanlarından Emin Bayram ve iş insanı Adem Uysal’ın yaptığı genel kurulda oy birliği ile başkanlığa tekrar Haluk Dokur getirildi. 64 üyesi bulunan Nürnberg Kuzey Bavyera MÜSİAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Haluk Dokur (Başkan), Aydın Özcan, Eyüp Yıldırım, Mühibe Gürdoğan, Halil Cesur, Mustafa Oğuz, Samed Satır, Orhan Arslanmirze, Enis Kazancıoğlu, Azra Demiroğlu Sarı ve yedek üye olarakda Olcay Alpay, Ahmet Sakancı ve Tahir Aksu seçildi.

 

MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi

‘ZAMANA KARŞI YARIŞTIK’
Genel kurul sonunda bir konuşma yapan Başkan Haluk Dokur, “İki yıllık görev süremiz içerisinde ilk günden itibaren tüm yönetim kurulu olarak zamana karşı yarış içinde bulunduk. Görev süremiz içerisinde öyle zor zamanlardan geçtik ki yılmadık, yolumuzdan dönmedik ve amacımıza ulaşmak için tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çaba sarf ettik. Seçimler, dış ekonomik saldırılar, tehditler, pandemi ve doğal afetlerden biri biterken diğeri başlamasına rağmen, MÜSİAD Nürnberg Kuzey Bavyera Derneği olarak olaylara anında kurumsal bir olgunlukla cevap vermeyi başardık” dedi.
MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi

ÇALIŞMALARA HIZ VERECEĞİZ

 

Dokur sözlerine şöyle devam etti: “MÜSİAD Nürnberg şubesi yapmış olduğu yerel ve genel hizmetlerle, gerek üyelerine gerekse topluma yönelik yaptığı faaliyetlerde adından sıkça söz ettirdi. Genel kuruldan tam yetki alarak iki yıl daha göreve devam etmemizde bize güvenip destek veren üyelerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem birçok önemli çalışmalara imza attık. Bu dönemde de hız kesmeden yolumuza çıkan engelleri aşarak devam edeceğiz. Yarım kalan projemizi önümüzdeki iki yıllık görev süremiz içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum.”
MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi

Dokur, “Yeni vizyonumuz, doğduğu ve doyduğu topraklar için değer üreten, eğitimi önceleyen, bölgesel ekonomiye yön verebilen, çevik ve benzersiz bir cazibe merkezi olmaktır. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde güçlerimizi birleştirir lobi oluşturursak Alman makamları tarafından daha dikkate alınırız. Var olan sorunların çözümlerini kolaylaştırırz” dedi. Tekrar Başkan seçilen Haluk Dokur’u ilk tebrik eden Nürnberg Hayat Bakımevi yöneticisi Mühibe Gürdoğan ile Haluk Dokur’un kızı oldu. Genel kurul sonunda davetlilere ve üyelere pasta, çay, soğuk içecekler ikram edildi.

MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi
ha-ber.com/İlhan BABA / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.