Hakkari’de Cumhurbaşkanı Erdoğan heyecanı

Hakkari’de Cumhurbaşkanı Erdoğan heyecanı

ABONE OL
21:06 - 09/03/2019 21:06
Hakkari’de Cumhurbaşkanı Erdoğan heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazartesi günü Hakkari’ye gerçekleştireceği ziyaret, kentte heyecana neden oldu.

Hakkari’de 11 Mart 2019 Pazartesi günü partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak üzere kente gelecek olan Erdoğan’ın ziyareti sebebiyle ana caddelere, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hakkari’de” yazılı pankartlar ile çeşitli noktalara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri asıldı.

Bulvar ve Cumhuriyet caddeleri de Erdoğan’ın ziyareti öncesi Türk bayrakları ile süslenmeye başlandı.

Vatandaşlardan Lezgin Saraç, “İnşallah Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti güzel geçecek. Hepimiz mutluyuz, hazırlıklar yapılıyor. Tüm halk heyecan içerisinde Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz.” dedi.

Dündar Erman da ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın Hakkari’de de miting yapacak olması bizi onurlandırdı. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.