*** Hadise, Nürnberg’de konser verdi

*** Hadise, Nürnberg’de konser verdi

ABONE OL
16:32 - 01/03/2009 16:32
*** Hadise, Nürnberg’de konser verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Hadise, Nürnberg’de konser verdi

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek 54. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek Hadise, Almanya’nın Nürnberg kentinde konser verdi

Almanya’da konserlerinin üçüncüsünü Nürnberg kentinde veren Hadise’yi yaklaşık 3 bin 500 kişi izledi. "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla sanatçıya destek veren izleyiciler arasında aşırı kalabalıktan dolayı baygınlık geçirenler olduğu gözlemlendi.

Türkiye’nin Nürnberg Başkonsolosu Mehmet Selim Kartal da konsere gelerek Hadise’ye destek verdi.

Konserden sonra gazetecilere konuşan Hadise, Belçikalıların Türkiye’ye tatile gitmeyi çok sevdiklerini belirterek, ”Daha önce Türkiye’ye gitmeyen insanlar tatile gidip geldikten sonra bana şunu söylüyorlar: Türkiye’deki insanlar hakikaten bu kadar modern mi? Hakikaten insanların Türkiye ile ilgili ön yargıları var akıllarında. Türkiye’nin modernliğini, sahnedeki ışığımız, enerjimiz ve tüm öğrendiklerimizle Avrupa’ya tanıtabileceğimizi çok çok inanıyorum” diye konuştu.

Herkesin oyunu ve desteğini beklediğini yineleyen Hadise, ”Bir slogan ürettik arkadaşlar: ‘Destek Yes, köstek No, Düm tek tek’. Bugün bazı el ilanlarında bir şey okudum. Orada ‘Eine Nation, eine Frau, ein Lied’ (Bir millet, bir kadın, bir şarkı) yazıyordu ve bu benim çok hoşuma gitti. Her gittiğim ülkede bunu tercüme ettireceğim. Tercüme edip defterime yazacağım. İnsanların da bunu söylemesini istiyorum. Bu tür sloganlar beni çok motive ediyor ve enerji veriyor. Herkese çok teşekkür ederim. Bir destek oluyor” dedi.

Hadise, Eurovision finallerinde giyeceği kostümle ilgili bir soruyu, ”Daha tam olarak belli değil. Kostümün çizimi yapıldı, iki-üç gün sonra tam belli olacak. Yırtık kot kesinlikle yok” diye cevapladı.

(A.A) Erbil BAŞAY 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.