Gülseren Suzan Menzel onur ödüllerine doymuyor

Gülseren Suzan Menzel onur ödüllerine doymuyor

ABONE OL
20:41 - 27/06/2022 20:41
Gülseren Suzan Menzel onur ödüllerine doymuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Önceki gün, Fürth belediyesi tarafından ödüllendirilen Menzel, daha öncede birçok onur madalyası almıştı.

Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü kurucularından olan, uzun yıllar başkanlığını yapan şimdi ise, Onursal Başkanlığını yürüten, Tercüman, Dokümanter Film yapımcısı, eski Türk Danış, Gülseren Suzan Menzel, eğitim ve kültür alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle önceki gün, Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung tarafından ödüllendirildi.

ONUR MADALYALARINA DOYMUYOR

Gülseren Suzan Menzel, daha öncede ,2011,2013,2014, 2015 yıllarında, ortak yaşamı konu alan çalışması, uyum ve kültürel faaliyetleri nedeniyle Bavyera Hükümeti, Forcheim, Nürnberg Uyum Meclisi ve Nürnberg Belediyeleri tarafından ödüle layık görülmüştü.

FÜRTH’DEKİ TÖREN

Fürth Belediyesindeki törene eşi Jochen Menzel ile gelen Gülseren Suzan Menzel, ödülünü Fürth Bele Başkanı Dr. Tohmas Jung’un elinden alırken duygulandı. Thomas Jung, ödül töreninde yaptığı konuşmada Gülseren Suzan Menzel’e övgü yağdırdı.

BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Suzan Menzel, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada,” Çalışmalarımın kabul görmüş ve beğenilmiş ve onurlandırılmaya layık görülmüş olması beni çok mutlu etti. Özellikle, diğer verilmiş onurlandırıcı belge ve onur ödüller içinde teşekkür ederim. Çalışmalarım hız kesmemecesine devam edecek” dedi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / FÜRTH

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.