GÖÇMENLERLE “EZAN SUSMAZ , BAYRAK İNER” 

ABONE OL
21:30 - 16/07/2021 21:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sınırda kimse yok gibi göç alıyor Türkiye . Kim olduğuna bakılmaksızın !

Avrupa Birliğinin filtresi gibiyiz.

İşte göçmen filtresi de böyle bir şey. Avrupa’nın işine yarayacak ve huzurunu bozmayacaklar geçer gider , kalan “sağlar “ bizimdir.

İlk olarak siyasal İslamcılara sevindirici haberi verelim. Yobaz kesim Cumhuriyeti yıkmayı bu vatanın evlatlarının yüzünden  yapamayacaklarını görmüşlerdi , artık daha rahat çalışabilirler. 20 seneye kalmaz , bütün kazanımlar elden gider. Cumhuriyetçiler şu lafı söylemeye hazır olsun “ Keşke Yunan kazansaydı “ ….!

Fesli “ne büyük adammış” da biz anlamamışız demeye başlayacaklar.

Bu kadar göçmenle , ülkenin kalkınması imkansız olacak  ve batış hızlanacak .

Sebebi derseniz ülkenin en kötü işlerinde çalışsalar da göçmenler bir ücret alıyor. En düşük parayı verseniz de beleş çalışmıyor. Her ay aldıkları parayı dövize yada altına çevirip memleketlerine gönderiyorlar. Geçen senelerde yüksek altın ithalatının bir sebebi de budur. Göçmenler daha sonra gelen hemşerilerini  yanlarına yerleştiriyor. Az gelişmiş sokaklarda birikiyorlar. Kendilerini orada güvende hissediyorlar. Fakat bazı bölgelerde bu nüfus yoğunluğu o kadar arttı ki artık ezan susmasa da , bayrağın inme vakti yaklaşıyor. İnsanlar kendi bayraklarını çekecekler direklere , şansımız varsa yanına bizimkini de asarlar.

Şimdi sosyal olaylara hazır olmalıyız.

Birincisi geçmişte mevsimlik çalışanlarımız Güney Doğudan gelenlerdi. Daha açık söylersek Kürt kökenli vatandaşlarımızdı. Şimdi bunlar evini nasıl geçindirecek ?

Bu kadar göçmenle biz nasıl geçineceğiz ?

Her göçmen iş gücümüzün ucuzlamasına etki edecek. Her göçmen ekmeğimizi bölecek. Her göçmen savaş çıktığında içimizde pimi çekilmiş bir bomba gibi dolaşacak. Suriye ile çıkacak bir savaşta bizim tarafımızda olacaklarını garanti edebilir misiniz ?

İnsanlar ülkemize sığınmışsa , sınırdaki çadır kentlerde bakabiliriz. Ülkeleri düzeldiğinde geri gitmeleri için burada asgari şartlarda fırsatlar sunmalıyız. Benimle gezip, benimle plaja gidecekse dönmez bu insanlar. SGK bu kadar kaçak işçiye nasıl göz yumuyor , bu bir devlet politikası ise çıkıp açıklamalıdır.

Bizim ülkemizde bize yetesi Cumhuriyet , özgürlük ve demokrasi yoksa da , göçmene yetesi var.

Dedem  bu toprağa kanını dökmüş diye eşitlik istiyorum fakat göçmene adaleti azda versen yeter  ! Hesabın içinde kanı yok ki dedesinin  hakkını arasın .

Kısacası siyasal islam açısından bakarsak , göçmenler bu vatanın çocuklarından çok daha iyi.

Asıl soruyu MHP kadrolarına sormak lazım. Suriye den gelenlere sahip çıkıp , Afgan göçmenlerine kucak açıp Türklere sırt mı döneceksiniz ? Göçmen politikasında MHP kadroları ne düşünüyor merak ediyoruz.

Bize bu emekli maaşı yetmiyor , bu asgari ücret geçindirmiyor . Neredeyse genç neslin yarısı işsiz. MHP bu hükümetin her kararına destek vermeye devam edecek mi . Yoksa yanlışlarını da görecek mi ?

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      Akşam HABER TÜRK de Kübra Par’la Açık Ve Net programında tartışılan Suriyeliler Artık Dönebilir mi tartışmasında. Yandaş Cem Küçük ve Hakan Bayraktar görüşlerini açıkladılar.
      AKP yalakası Cem Küçük. Siz nerden bileceksiniz bir ülkeden bir ülkeye göç edenlerin sınıflandırmayı? Siz hayatınızda hiç siyasi olsun olmasın bir ülkeden bir ülkeye geçiş yaptınızmı? Ha şunu diyebilirdiniz. Hz. Muhammed (sav) Mekke’den Medine’ye hicret etmiştir. Ancak, Afganlı, Pakistanlı, Suriyeli’lerin ülkemiz Türkiye’de ikamet edip yaşıyor olmalarını sizin anlamanız için Suriyelilerin mahallesinde yaşamış yada yaşıyor olmanız yeterli gelmediği gibi. Bu insanlar, kayıtlı devlet kamu kurumlarında hangi amaçla Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşıyor olduklarını kayıtlara bakarak konuşmanız gerekir. AKP lehine yalakalık yapmakla size bir şey kazandırmaz size Saray’dan ekmek çıkmaz. Size saray’dan bir oda ayrılmaz. Siz kendinizi layık olduğunuzu gördüğünüz TGRT haber kapılarında haber yapmaya devam ederek orada ekmek yemeye devam ediniz. Bu sizin için en hayırlısı olduğuna inanıyorum.

      Bu nasıl bir hak ve hukuk dur böyle? Suriyeli’lere her Bayram’da olduğu gibi yine ülkelerine gittiler yine geri dönecekler.
      https://m.youtube.com/watch?v=GJexH6g2AYk&ucbcb=1
      Suriyeliler, dönüşlerini ise 26 Temmuz ile 31 ARALIK 2021 arasında gerçekleştirmek zorundalar. Yani, Kurban Bayramı için Suriye Arap Cumhuriyeti’ne gidenler isterlerse yaklaşık 6 ay izin kullanabilecek.
      https://mobile.twitter.com/umitozdag/status/1388601445470113800

      Kaldıki, 50 yıldır avrupa ülkesinde çalışan Türkler O ülkelerde her çeşit vergi ödeyen bireyler olarak, onlara bile böyle haklar verilmedi, verilmezken verilmemişken.
      AKP oy veren aklı kıt beyinsiz dişünmekten yoksun vatandaş. Bu göçmen sığınmacı mülteci sınıfında olan insanlarla iç içe yaşayan avrupalı gurbetçi insanından daha mı çok iyi biliyorsunuz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğru söylüyor bunun altına imzamı atarım. Yalaka Cem Küçük dediğiniz gibi anketlerde erdoğan birinci çıkmıyor.

      Yanıtla
      +0
      -0