*** Giresunlular yeni yönetimini seçti

*** Giresunlular yeni yönetimini seçti

ABONE OL
18:31 - 17/06/2009 18:31
*** Giresunlular yeni yönetimini seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Giresunlular yeni yönetimini seçti

Merkezi Almanya’nın Köln kentinde bulunan Avrupa Giresun Derneği (AGD) yeni yönetimini seçti

Yapılan genel kurul sonrası tekrar başkan olan Metin Çoban, amaçlarının Giresun’u Avrupa’da daha fazla tanıtmak olduğunu söyledi.

Bugüne kadar Almanya’nın çeşitli kentlerinde düzenledikleri gecelerle Giresunluları bir araya getirdiklerini hatırlatan Çoban, bundan sonrada bu tür programları devam ettireceklerini kaydetti.

Çoban, dernek olarak düzenledikleri gecelerden elde edilen gelirlerle alınan cihazları Giresun’da birçok hastane ve eğitim kurumuna bağışladıklarını ifade etti.

AGD Başkanı Çoban, Köln Nippes semtindeki dernek merkezlerine herkesi davet ettiklerini belirterek, Almanca uyum kursu vermek için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Giresun’a bir kardeş şehir kazandırma projeleri olduğunu da söyleyen Çoban, Köln yakınlarındaki Euskirchen kenti ile görüşmelerin olumlu sürdüğünü, ancak kesin bir sonuç açıklamak için erken olduğunu belirtti.

AGD Yönetim Kurulu, Metin Çoban, Hakkı Demir, Ekrem Ceylan, Şenol Geçgel, Erol Aktaş, Savaş Bayburt, Enver Ayvaz, Fikri Yunuslu, Hasan Kaplan, Hüseyin Yılmaz, Raif Küpeli, Ahmet Aydın, Ömer Demirel ve Fazlı Dizman’dan oluşuyor.

(A.A) Cüneyt KARADAĞ 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.