Geceleme, kahvaltı ve korona testi fiyata dahil

Geceleme, kahvaltı ve korona testi fiyata dahil

ABONE OL
17:06 - 27/05/2020 17:06
Geceleme, kahvaltı ve korona testi fiyata dahil
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Turistlerin kendilerini güvenli hissetmelerini isteyen oteller, koronavirüs testini de fiyata dahil etmek zorunda kalacak.

APA haber ajansı tarafından yayınlanan habere göre İtalya´nın tatil bölgesi Güney Tirol, özellikle Alman turistleri otelde sunulan bedava koronavirüs testiyle de çekmeye çalışıyor.

Otel misafirlerin bu teste zorunlu olarak tabi tutulmayaca, koronavirüs testi tersine ücretsiz bir servis olarak turistlere sunulacak. Sunulan testlerin hem antikor testi, hem de PCR testi olarak teklif edilecek. Bu gibi testlerin ücretsiz olarak otel hizmetlerine dahil edilmesi düşünülmekte.

İtalya´nın “Güney Tirol” bölgesi, başta Alman olmak üzere tüm AB´den turist çekmeye çalışıyor. İtalya, 3 Haziran tarihinde sınırlarını AB vatandaşlarına açmayı planlıyor. Avusturya karantina uygulamasına devam ettiği halde, karantina´nın 3 Haziran tarihinde kaldırılacağı Güney Tirol bölgesine gidenler için uygulanmayacak, yani, AB´nin diğer bölgelerinden geçerek Güney Tirol bölgesine gidenler Avusturya´dan serbestçe geçebilecekler.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.