Gazeteci Yazar Ali Gültekin’in ABLUKA adlı romanı kitapçılarda

Gazeteci Yazar Ali Gültekin’in ABLUKA adlı romanı kitapçılarda

ABONE OL
19:10 - 07/02/2021 19:10
Gazeteci Yazar Ali Gültekin’in ABLUKA adlı romanı kitapçılarda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin`den Dünya`ya açılan haber penceresi ha-ber.com sitemizin köşe yazarlarından Gazeteci Yazar Ali Gültekin’in kaleme aldığı ABLUKA anı romanı kitapçılarda.

Gazeteci Yazar Ali Gültekin’in kitabına, fabrikalarda, evlerde, üniversitelerde, iş yerlerinde okuyucular yoğun ilgi gösteriyorlar.

12 Eylül darbe dönemleri, Zorunlu Göçler ve Mülteci yaşamlar başlıkları altında üç bölümden oluşan ABLUKA kitabı KKM yayınevi tarafından baskıya hazırlandı. 2 Şubat 2021 tarihinde dağıtıma giren kitap ilk iki gününde 300 adet satış yaptı.

12 Eylül Türküye coğrafyası içinde nasıl karşılandı, nasıl yaşandı? Yurt dışına zorunlu göçlere hangi koşullar zorladı? Kimler hangi koşullarda zorunlu göç etmek zorunda kaldı. Avrupa ülkelerinde siyasi mülteci olanlar geldikleri ülkelerde nasıl yaşadılar. Anılar, hikayeler, tanıklar ve anlatımlar ile ortaya çıkan ABLUKA her kesimden okura hitap etmekte.

Almanya’da arkadaş, Elma gazeteleri, 32.Gün dergisi yönetici ve yazarlarından olan Ali Gültekin’in ilk kitabı 12 Eylül Darbe dönemlerini yurt dışına zorunlu göçleri, Yurtdışında Mülteci yaşamları ele alan dünden bugüne sosyal, siyasal ve sosyolojik alanda çalışmaları ortaya ABLUKA ile okuyucusuna sunuyor.

ABLUKA, dramatik, yer yer trajik-komik yaşanmışlıklara dikkat çekmekte.

ABLUKA KİTABINA TÜRKİYE’DE ULAŞMA:

n11.com

dr.com.tr

kekemekitapyayin.com

Adreslerinden temin edilen ABLUKA yakın zamanda yurtdışı satışlarına başlayacak

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.