FTI GROUP Türkiye’ye İki Ayda 60 Bin Turist Getirdi

FTI GROUP Türkiye’ye İki Ayda 60 Bin Turist Getirdi

ABONE OL
18:06 - 15/10/2020 18:06
FTI GROUP Türkiye’ye İki Ayda 60 Bin Turist Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

FTI GROUP; Antalya, Aydın, İzmir ve Muğla gibi Türkiye’nin popüler sahil bölgeleri için yapılan seyahat uyarılarının kaldırılmasının üzerinden geçen 60 günün ardından paylaştığı verilerle, Ağustos ayından bu yana 60 bin Alman turistin Türkiye’yi ziyaret ettiğini açıkladı.

Hijyen koşullarının en iyi şekilde sağlandığı otel komplekslerinde tatillerini geçiren 60 bin tatilciden yalnızca %0,3’e denk gelen 202 kişinin Covid-19 testi pozitif çıkarken, vakaların hiçbirinde önemli bir semptom gözlenmedi. Otellerde kurulan istasyonlarda ülkelerine dönüşlerinden 48 saat önce PCR testlerini yapan tatilcilerden testi pozitif çıkanlar, hastalığı hafif bir şekilde atlamaları dolayısıyla hastanede tedavi görmedi.

Karantina durumunda teminat garantisi

FTI GROUP ve ortak otelleri, testi pozitif sonuçlanan tüm konuklarının karantina süresince yapılan ilave konaklamalar, bu süreçteki yemekler ve testlerinin negatif çıkmasının ardından alınacak dönüş uçak biletleri dahil olmak üzere karantina masraflarını ücretsiz olarak karşılıyor.

FTI GROUP Türkiye Destinasyon Direktörü Hicabi Ayhan: “Konuklarımız, en az 50 odası karantina için ayrılmış olan, genellikle halihazırda kaldıkları otellerde karantina süreçlerini geçiriyorlar. Bu süreçte bir ebeveyn veya büyükanne/büyükbabaları onlarla birlikte ücretsiz olarak kalabiliyor. Tüm konuklarımızdan beklenmedik maliyetler konusunda endişelenmemelerini istiyoruz. Ortak otellerimizle birlikte, bu tür durumlarda konuklarımızın yanında olmayı bir görev olarak görüyoruz” dedi.

Kapsamlı hijyen konseptleri ve geniş alanlar

FTI Group ve ortak otellerindeki kapsamlı hijyen önlemleri; restoranlar, havuzlar ve plajlar başta olmak üzere otel alanlarındaki ferah ve geniş tasarım, sosyal mesafenin sağlanmasını, önlemlere uyulmasını ve böylece konukların güvenliğinin en iyi şekilde sağlanmasını mümkün kılıyor.

Otellerdeki hijyen önlemlerine ek olarak, Covid-19 tedbirleri konusunda eğitim alan personeller tarafından yürütülen havalaanı karşılaması, transferler ve turlar gibi süreçler de, her bir seferde dezenfekte edilen araçlarla, Covid-19 kurallarına azami ölçüde dikkat edilerek gerçekleştiriliyor.

Hicabi Ayhan, FTI GROUP ve ortak otellerinin avantajlarına yönelik olarak: “Yüksek hizmet kalitemiz, on yıllara uzanan deneyimimiz, çalışanlarımızın yeni hijyen ve temizlik koşullarına hızlı bir şekilde adapte olması ve otellerimizin önlemlerin uygulanmasını sağlayan uygun koşulları konuklarımızla pandemi döneminde de en iyi şekilde ilgilenmemizi sağladı” dedi.

Resim: FTI Group

TOUREXPI tarafından geçilen FTI GROUP Türkiye’ye İki Ayda 60 Bin Turist Getirdi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. FTI GROUP Türkiye’ye İki Ayda 60 Bin Turist Getirdi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan FTI GROUP Türkiye’ye İki Ayda 60 Bin Turist Getirdi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.