Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı

Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı

ABONE OL
13:57 - 17/06/2021 13:57
Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Fransa, Türkiye’yi seyahat kısıtlaması getirilen ülkeler listesinden çıkardı. Buna göre Türkiye’den Fransa’ya seyahat edecek olan kişilere getirilen, 10 günlük karantina zorunluluğu kaldırılmış oldu.

Haberi Türkiye’nin Fransa Büyükelçisi Ali Onaner, Twitter hesabından duyurdu. Onaner, açıklamasında, “Sağladığımız detaylı bildiler sonucunda, Fransa seyahat kısıtlamaları listesinde kırmızıdan turuncuya geçtiğimiz az önce açıklandı. Tüm seyahat edeceklere sağlıklı ve güzel tatiller dilerim” ifadelerini kullandı.

Türkiye, bir süredir, Fransa’nın Corona virüsü salgını konusunda uyarı yaptığı ülkeler arasında kırmızı listede bulunuyordu. Fransa, Corona virüsü salgınıyla ilgili olarak ülkeleri kırmızı, turuncu ve yeşil listelerde konumlandırıyor. Kırmızı liste, salgının kontrol altında olmadığı ve tehlike arz ettiği ülkeleri, turuncu liste salgının kontrol altında olduğu ülkeleri, yeşil listeyse salgının tehlike arz etmediği ülkeleri içeriyor.

Turuncu listeye geçen Türkiye’den Fransa’ya seyahat etmek isteyenler negatif PCR testi ibraz etmek zorunda olacak. Aşı yaptırmamış olan kişilerin de kendilerini 7 gün boyunca tecrit etmeleri gerekecek.

VOA tarafından geçilen Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.