FlyArystan Türkistan-İstanbul seferlerini başlatıyor

FlyArystan Türkistan-İstanbul seferlerini başlatıyor

ABONE OL
14:59 - 09/03/2021 14:59
FlyArystan Türkistan-İstanbul seferlerini başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kazakistan düşük bütçeli havayolu FlyArystan, 21 Mart’tan itibaren Türkistan’dan İstanbul’a uluslararası uçuşları başlatıyor.

Kazakistan’ın manevi başkentinden düzenli uçuşlar, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki kez, Türkistan’dan 08:40’ta hareket ve 10.35’te İstanbul’a varış ile gerçekleştirilecek.

Dönüş uçuşları İstanbul’dan 11:20’de kalkacak ve Türkistan’a 18,25 (tüm zamanlar yerel) varacak.

FlyArystan, Türkiye’den gelen yolcular için 79 € ‘dan ve Kazakistan’dan kalkan uçuşlar için 39.999 Tenge’den başlayan çok uygun olan tek yön fiyatları sunuyor. Biletler FlyArystan mobil uygulaması ve flyarystan.com üzerinden rezerve edilebilir.

FlyArystan yöneticisi Renat Abulkhanov, “Kazakistan ve Türkiye tarihsel olarak yakın bağlarını güçlendiriyor. İstanbul ile Türkistan arasındaki direkt uçuşların bağlantıyı daha da güçlendireceğine inanıyorum” dedi.

FlyArystan, yeni Türkistan havaalanına uçan ilk havayoluydu ve şu anda Almatı, Nur-Sultan ve Atyrau’dan düzenli seferler yapıyor.

Kazakistan’ın ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan FlyArystan Mayıs 2019’da hizmet vermeye başlamıştı ve şu anda sekiz Airbus A320 Kazakistan genelinde günlük 50’den fazla uçuş gerçekleştiriyor.

FlyArystan, Air Astana’nın alt kuruluşudur. (Tourexpi)

Resim: © FlyArystan

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.