FC Stein şampiyon oldu

FC Stein şampiyon oldu

ABONE OL
20:59 - 07/01/2024 20:59
FC Stein şampiyon oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dr. Sadık Ahmet turnuvası finalinde Nürnberg SV Eyüp Sultan’ı 4-3 yenen FC Stein’ın şampiyon oldu.

Merhum Dr. Sadık Ahmet için Almanya’nın Nürnberg kentinde salon futbol turnuvası düzenlendi.

Uhlan Spor salonunda, Nürnberg SV Batı Trakya spor kulübü tarafından düzenlenen turnuvaya ilgi hayli yoğun oldu. Turnuvayı Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci baştan sona takip etti.

Çeşitli ülkelere mensup, çocuklarından oluşan 8 çocuk takımı ve büyüklerden oluşan 8 takım olmak üzere toplam 16 takım turnuvada şampiyon olmak için mücadele verdi.

FİNALDE NÜRNBERG SV EYÜPSULTAN İKİNCİLİKLE YETİNDİ

Tüm gün süren turnuvanın final maçlarında çocuklarda, SG Quelle Fürth takımını 3-1 mağlup eden SPVGG Mögeldorf şampiyon olurken, yetişkinlerde rakibi SV Eyüp Sultan’ı penaltı atışlarıyla 4-3 mağlup eden Alman takımı FC Stein, turnuvayı şampiyon tamamladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

SV Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Ercan Özcan, takımın yeni kurulmasına rağmen sahada büyük başarılara imza attığını bu başarıyı kültürel ve sosyal alanda da devam ettirmekte kararlı olduklarını dillendirdi.

BAŞKONSOLOS FATMA TAŞAN CEBECİ MUTLULUK DUYDU

Turnuvada hazır bulunan Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci, “Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda Dr. Sadık Ahmet’i de anmış oluyoruz. Bize liderlik etmiş insanları anmanın da ayrı bir mutluluğunu paylaşmak istiyorum “dedi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.