EYT Lİ ÖLÜNCE DOĞRULARI YAZACAĞIM!

ABONE OL
11:26 - 23/10/2020 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Her zaman hükümeti eleştirme zamanı değildir.

Suriye ile gerilim olduğunda Suriye politikasını eleştirmeyeceksiniz. Libya gündemde iken de Libya’da ne işimiz var demeyeceksiniz.

Hangi ülke ile gerilim olsa, doğruyu anlatmadan hükümetin yanında olacaksınız.

Şimdi daha net anlatalım.

Eğer Libya ya asker göndermişse hükümet, Suriye politikasını eleştireceksiniz.

Ekonomi kötüye giderken, yerli araba çalışmalarını anlatacaksınız.

Akdeniz de Yunanistan ile gerilim oluyorsa, Karadeniz de doğalgazdan bahsedeceksiniz.

Şimdi virüs salgını var ve iyi yönetilmediğini mi düşünüyorsunuz, bunu 3 sene sonra eleştireceksiniz.

Fransa ile Libya da gerilim yaşadığımızda, Fransa’nın bizim sahillerde Yunanistan’a destek vererek gerilimi artıracağını bileceksiniz ve susacaksınız. Sonra olaylar gerçekleşince de susacaksınız. Kış gelip Akdeniz de ortalık durulunca konuşacaksınız.

Akdeniz de bu kadar gerilim olacağını bilen hükümet, neden Ayasofya açılışını yapıp tüm Hristiyanları karşısına alıyor. ABD ve AB ile gerilim yaşarken Rusya’yı yanımızda görmemize cami açılışı engel olur, demeyeceksiniz.

Ya da Suriye politikasını virüs ile uğraşırken eleştireceksiniz. Libya eleştirisini iş bitip Yunanistan ile kavga ederken yapacaksınız.

Kısacası Ordu geçtikten sonra borazan çalacaksınız, sakladığınız yerden çıkartıp!

Hükümetin yanlışını iş işten geçip, olaylar gerçekleştikten beş sene sonra yazacaksınız.

Bakın bilerek hükümetin yanlışı diyorum, eskiden olsa Devletten bahsederdim. Dış politikada, iç politikada bir devlet duruşu vardı. Şimdi eski hoca efendilerinin içine yerleşip geliştiği ve sonrada sökerken verdikleri zararın henüz tamir edilemediği bir devlet yapısı var. Bütün işler bir kişinin aklı ile yönetiliyor. Virüs ortalıkta dolaşırken sokağa çıkma yasağı uygulamasını iptal eden sözleri hepiniz hatırlarsınız, “gönlüm razı olmadı “.

Cumhuriyet demokrasi filan bitmiş, gönlüne göre bir yönetim şekli gelmiştir başkanlık sistemi ile!

Bu durumda EYT liler hakkında konuşmanın ve yazmanın zamanı değil. Emeklilikte Yaş Bekleyenleri en kısa zamanda gündeme getireceğim. Hele önümüzdeki 8-10 sene bir geçsin. Yaş bekleyenlerin çoğu emekli olsun, ölende ölsün ondan sonra yazarız yavaş yavaş. Şimdi yazıpta hükümeti eleştirmenin vakti değil.

Bugün için yetkilileri suçlamadan yazımıza başka bir konu bulalım. Elektrikli araba desek olurda, uçan arabayı anlatayım ben size ….

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.