Eurowings ve AEGEAN havayolları ikili kod paylaşımı konusunda anlaştı

Eurowings ve AEGEAN havayolları ikili kod paylaşımı konusunda anlaştı

ABONE OL
13:04 - 05/03/2024 13:04
Eurowings ve AEGEAN havayolları ikili kod paylaşımı konusunda anlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Müşteriler, Yunanistan’ın oldukça popüler bölgelerine giderek artan uçuş yelpazesinden yararlanıyor.

Eurowings ve AEGEAN Havayolları ortak uçuşları pazarlamak için yeni bir ortaklık duyurdu. Bu yeni ortaklık, gelişmiş müşteri seçenekleri sunarak Yunanistan ile Almanya arasındaki eğlence ve iş seyahatlerini artıracak.

AEGEAN ve Eurowings arasındaki ikili kod paylaşımı anlaşması, yolculara, Yunanistan ve Almanya’nın oldukça popüler turistik bölgelerine giderek artan doğrudan bağlantılardan harika bir deneyim sunuyor. Yunanistan’ı en iyi tanıyan havayolu olan AEGEAN’ın gerçekleştirdiği seçilmiş uçuşlara da Eurowings uçuş numaraları üzerinden rezervasyon yapılabilecek, Eurowings uçuşları da AEGEAN uçuş numaraları altında alınabilecek ve partner havayolunun ilgili kanalları üzerinden pazarlanacak.

AEGEAN, ilk adımda (A3) kodunu, Eurowings tarafından Kandiye (Girit) ve Selanik’i Almanya, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti’ndeki Eurowings üslerine bağlayan doğrudan uçuşlara atayacaktır.

Öte yandan Eurowings, kodunu Atina ve Selanik’i Almanya ve Çek Cumhuriyeti’ndeki üslerine doğrudan bağlayan AEGEAN uçuşlarına atayacak. Her iki havayolunun planı, ortak rota tekliflerini kademeli olarak genişletmektir.

Eurowings CEO’su Jens Bischof şunları söyledi: “İşbirliği, Avrupa’daki büyüme stratejimizin bir parçası ve Almanya’nın en büyük eğlence havayolu şirketi olarak konumumuzu güçlendiriyor. Lufthansa Grubu geleneğini sürdürerek, Avrupa’nın birbirine yakınlaşmasına olanak tanıyan işbirlikçi bir yaklaşımı savunuyoruz. Anlaşma tam olarak doğru zamanda gerçekleşti; şu anda son dört yılın en güçlü rezervasyonlarını kaydediyoruz; bu da pazarın 2024 seyahat yazında ne kadar güçlü gelişeceğinin açık bir göstergesi.”

AEGEAN’ın Ticari Baş Sorumlusu Roland Jaggi şunları ekledi: “Ağımızı daha da genişlettiği, müşterilerimize genişletilmiş seçenekler sunduğu ve seçkin ortaklarla sinerjiler yoluyla değer yaratma kararlılığımızı desteklediği için bu kod paylaşımı anlaşmasından çok memnunuz. Bu işbirliği yolcularımız için yeni fırsatlar yaratarak hem havayollarının hem de Yunan turizm endüstrisinin yararına başarılı bir adıma daha zemin hazırlıyor” dedi.

Güneyden ortaklarla Pan-Avrupa odağı

AEGEAN ile ortak uçuş anlaşması, Eurowings’in 2021’den bu yana önde gelen Çek havayolu Smartwings ile geliştirmekte olduğu işbirliğini tamamlıyor ve müşteriler için Prag’dan giderek artan sayıda doğrudan bağlantıya olanak sağlıyor. Eurowings ayrıca 2023 yılında İspanyol havayolu Volotea ile de bir satış ortaklığına girmiştir. Her iki havayolunun müşterilerine, ilgili ortağın web sitelerinde 140’tan fazla bağlantı sunmakta ve böylece Avrupa genelinde çok daha geniş bir seyahat seçeneğine erişim olanağı sunmaktadır. (Tourexpi, resim: © AEGEAN)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.