EUROTÜRK GASTROHERO Ödülleri 20 Nisan’da Başkent Berlin’de sahiplerini bulacak

EUROTÜRK GASTROHERO Ödülleri 20 Nisan’da Başkent Berlin’de sahiplerini bulacak

ABONE OL
18:29 - 24/02/2024 18:29
EUROTÜRK GASTROHERO Ödülleri 20 Nisan’da Başkent Berlin’de sahiplerini bulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Organizasyonunu Türk-Alman İşverenler Birliği (TDU) Başkanı Remzi Kaplan ve Türkiye Lezzet Dernekleri Federasyonu (LFD) Yönetim Kurulu Başkanı Başlezzethan M. Vasfi Pakman’ın üstlendikleri
“Avrupa Türk Gastronomi Zirvesi’nde 20 Nisan’da başkent Berlin’de yapılacak. Ve düzenlenecek bu zirvede EUROTÜRK GASTROHERO’larına ‘Şükran ve Başarı Ödülleri’ törenle verilecek.

Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla ilki bu yıl düzenlenecek olan ‘Avrupa Gastromi Zirvesi’ nin geleneksel hale getirilip sürdürüleceğini açıklayan TDU Başkanı Remzi Kaplan, “20 Nisan 2024 Cumartesi günü Berlin’de bir şölen olarak düzenleyeceğimiz bu etkinliğin tarihe geçeceğini umuyor ve bekliyoruz.

‘Şükran ve Başarı Ödülleri’ Avrupa’da başarıya ulaşan Türk iş insanları, Gastronomlar ve girişimciler ile hayatını kaybeden girişimcilerin yakınlarına verilecek.” dedi.

GASTROHERO’lara verilecek ‘Şükran ve Başarı Ödülleri’ programının tanıtımı için TDU salonlarında bir toplantı düzenlendi.

TDU Başkanı Remzi Kaplan ve Başlezzethan Vasfi Pakman ile Berlin yerel medyası ve ‘Gastronomi Sektör Mensupları’nın da davet edildiği toplantıya, T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen’i temsilen, 3. Kâtip Taha Çağrı Coşkun’da katıldı.

Bu yıl Avrupa’da tanınmış 50 seçkin GASTROHERO’ya verilmesi planlanan etkinliğe Avrupa’nın çeşitli kentleri ile Almanya’nın Hannover ve Hamburg şehirlerinden gastronomlar, TDU yönetim kurulu üyeleri ve eski başkanlardan Hüsnü Özkanlı katıldı.

Tanıtım toplantısının sonunda Kaplan ve Pakman bir çağrı yaparak, “Bizler Avrupa’da başarılı olmuş ve sayıları 5000’e yaklaşan isim olduğunu saptadık ve bunlar arasından 50 kişi seçerek onlara ödül vermeyi düşündük ama arada çeşitli nedenlerden dolayı törene gelmek istemeyen, kabul etmeyenler çıkabilir, sizler de Avrupa ve Almanya’da başarılarıyla markalaşmış, isim yapmış, Türk veya Türkiye kökenli girişimci tanıdıklarınızı bizlere yazabilir ve bildirebilirsiniz.” dediler. Haber ve Fotoğraflar/Hüseyin İşlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.