Eski Dostlar Korosu konser hazırlıklarına başladı

Eski Dostlar Korosu konser hazırlıklarına başladı

ABONE OL
21:38 - 26/10/2021 21:38
Eski Dostlar Korosu konser hazırlıklarına başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin`de 2018 yılının haziran ayında kurulan Eski Dostlar Türk Müziği Derneği güzel bir konser vermek için hazırlıklara başladı.

Pandemiden dolayı uzun bir süre çalışmalarına ara veren Eski Dostlar Korosu`nun yeniden başlattığı faaliyetleri yakından izlemek üzere Berlin Başkonsolos muavini Bilal Çamlık koro çalışanlarını ziyaret etti.

Son konserini 22 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştiren ve pandemiden dolayı ara veren Eski Dostlar Korosu`nu büyük bir zevkle izleyen Muavin Konsolos Bilal Çamlık koroya eşlik edip, ünlü ozan Aşık Veysel`in “Uzun ince bir yoldayım” türküsünü ud ile seslendirip koro ile birlikte söyledi.

Berlin yerel basın emekçilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan Eski Dostlar Türk Müziği Derneği başkanı Ergün Sivil, koro şefi Hüdai Erdem ve koro mensupları adına Muavin Konsolos Bilal Çamlık`a ve basın emekçilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ergün Sivil, pandemi sonrası çalışmalara yeniden başladıklarını belirtip, bir sorun yaşanmaz is 2022 Şubat ayı içinde güzel bir konser vereceklerine dikkat çekti.

Çalışmalarından kısa bir dinleti sunan koro mensuplarının hazırladığı açık büfe sunumu ile devam eden etkinlik, yapılan sohbetlerle son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.