***  Eski Başbakan Kohl evleniyor

*** Eski Başbakan Kohl evleniyor

ABONE OL
07:22 - 16/04/2008 07:22
***  Eski Başbakan Kohl evleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ESKİ ALMANYA BAŞBAKANI KOHL EVLENİYOR

Eski Almanya Başbakanı Helmut Kohl’un (78), yıllardan bu yana birlikte olduğu hayat arkadaşı Maike Richter (43) ile evleneceği bildirildi.
Bild gazetesi, yıllar önce sağ dizinden 2007 yılı sonunda da sol dizinden ameliyat olan Kohl’ün, Ludwigshafen kentindeki evinde düştüğünü ve beyin sarsıntısıyla hastaneye kaldırıldığını hatırlatarak, bu süre içinde Richter’in her zaman yanında bulunduğunu yazdı.
Kohl’ün beyin sarsıntısının daha önce tahmin edilenden daha ciddi olduğunun ortaya çıktığı ifade edilen haberde, buna rağmen başarılı bir ameliyattan sonra Kohl’ün 2 hafta sonra hastaneden ayrıldığı ve şimdi de rehabilitasyon için bulunduğu hastaneden çocuklarını ve yakın arkadaşlarını telefonla arayarak, Richter ile en kısa zamanda evleneceğini söylediği kaydedildi.
Kohl’ün bir yakını, Kohl’un geçen yıl içinde Richter ile evlenmek istediğini söylediğini belirterek, ”Bunu şimdi yapmak istemesi, sağlığıyla ilgili olarak iyimser olunması gerektiğini gösteriyor” dedi.
Eski Başbakan Kohl’ün eşi Hannelore Kohl, nadiren görülen bir ışık alerjisinden çektiği acılar nedeniyle 2001 yılının temmuz ayında Ludwigshafen kentindeki evinde intihar etmiş, Kohl, eşinin ölümünden 3 yıl sonra Richter ile birlikte olmuş, 2004 yılı sonunda Sri Lanka’da Richter ile yaptığı tatil sırasında da bölgedeki büyük sunami felaketinden kurtulmuştu.
Anadolu Ajansı

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.