Eski Bakan Akdağ, dert ve sorunları dinledi

Eski Bakan Akdağ, dert ve sorunları dinledi

ABONE OL
16:03 - 13/11/2022 16:03
Eski Bakan Akdağ, dert ve sorunları dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ Nürnberg ziyaretinin son gününde 300 kişinin katıldığı kahvaltıda bir araya geldi. Bakan Akdağ, Nürnberg ve çevresindeki Türk Sivil Kuruluşlarını ziyaret ederek dert ve dileklerini dinledi.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kuzey Bavyera teşkilatının davetlisi olarak Nürnberg’e gelen eski AKP’li Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Nürnberg ve çevresindeki Türk Derneklerini ziyaret ederek vatandaşlarımızın dert ve sorunlarınım dinledi. Recep Akdağ, üç gün boyunca, DİTB Nürnberg, Saadet, İGMG, Başkonsolosluk, Bayreuth DİTİB Cami ve esnaflarını gezdikten sonra, son olarak, UID Kuzey Bavyera Teşkilatının Lades adlı restoran ta 300 kişinin katılı ile düzenlediği kahvaltıya kahvaltı ya katıldı

Çok sayıda Türk ivil kuruluş başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda Başkonsolos Serdar Deniz’de hazır bulundu.

Program, UID ‘nin şimdiye kadar yaptığı etkinliklerinin Sinevizyon gösteresi ile başladı. Daha sonra UID Kuzey Bavyera Başkanı Yılmaz Deliduman konuğunu selamlayarak bir konuşma yaptı ve şunları söyledi:

“Sayın bakanımız yaklaşık 11 yıllık sağlık bakanlığı döneminde Sağlık sistemimize yaptığı dönüşüm programları ile adeta bir devrimi gerçekleştirmiştir. İnsan hayatına can vermeye devam edecek bu manevi ve kalıcı hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz”

DERT VE SORUNLARI SIRALADI

Yılmaz Deliduman konuşmasında Türk insanının Avrupa’da çektiği sıkıntıları tek tek sıralayarak, sorunları içeren bir raporu kendisine sunduklarını ifade etti.

GEZİDEN ÇOK MEMNUN KALDI

Bakan Recep Akdağ konuşmasına, Üç günlük ziyaretlerden çok memnun kaldığını dilendirerek şöyle konuştu:

“Sizlerle konuştukça muhabbetimiz arttıkça iyi ki bu ziyareti yapmışım dedim ve mutlu oldum. Bir defa şunu gördüm. UID çok iyi çalışmalar yapmış, Yılmaz kardeşim ve diğer yöneticilerini takdir ettiğimi belirtmek isterim ve bu hususta kendilerini çok teşekkür ediyorum.  Buradaki toplumuna inanın gıpta ettim. Bu kadar, kendi milli değerlerine sahip çıkan böyle bir toplumu her zaman her yerde bulamıyoruz. Türkiye’de ki kardeşlerimiz, sizlerin bu millî değerlerini inanın pek bilmiyorlar.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA DURDUNUZ

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ sözlerini şöyle sürdürdü:

Bazı kendini bilmezler, Cumhurbaşkanımızın başarılarını görmezden gelip, sosyal medyadan türlü hakaretler yapıyorlar. Bunlar başarıya karşı olanlardır, hazımsız olanlardır, yalanlarla mücadele etmeliyiz. Değerli kardeşlerim artık Türkiye yüzyılına hazırız.   Recep Tayyip Erdoğan şapkasının alıp gidecek bir şahsiyet değil, güvenli ve sevilen bir Cumhurbaşkanımız var.

Eski bakan, sözlerini Cumhur Başkanımızın selamlarını ileterek, Allaha emanet olun dedi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.