0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

17 Şubat 2024 Haber Özetleri:

Erzincan’daki Maden Kazası 6 zanlı tutuklandı ve Rusya’nın Estonya Başbakanı Kararı:

Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan toprak kayması sonucu maden sahasında inceleme yapan bilirkişi heyeti, ön raporunu tamamladı. 27 sayfalık raporda, maden sahasında meydana gelen olayın iş kazası olarak nitelendirildiği ve 5 kişinin asli, diğerlerinin ise tali kusurlu bulunduğu belirtildi. Erzincan’daki toprak kaymasıyla ilgili soruşturma kapsamında 6 zanlı tutuklandı, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Diğer yandan, Rusya İçişleri Bakanlığı, Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ı arananlar listesine ekledi. Kallas ve Baltık ülkelerinden diğer yetkililer, “Sovyet askerlerine ait anıtları tahrip etmekle” suçlanıyor. Bu durum, Moskova’nın yabancı bir hükümetin liderine karşı açtığı ilk ceza davası olarak kaydedildi.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen 17 Şubat 2024 Erzincan'daki Maden Kazası 6 zanlı tutuklandı ve Rusya'nın Estonya Başbakanı Kararı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 17 Şubat 2024 Erzincan'daki Maden Kazası 6 zanlı tutuklandı ve Rusya'nın Estonya Başbakanı Kararı haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.