Erdoğan Trump'la konuştu, ABD'ye gidiyor

Erdoğan Trump'la konuştu, ABD'ye gidiyor

ABONE OL
00:45 - 07/11/2019 00:45
Erdoğan Trump'la konuştu, ABD'ye gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD Başkanı Trump’la bu akşam telefon görüşmesi yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13 Kasım’da ABD’ye gideceği açıklandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 13 Kasım’da ABD’ye gideceği açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın açıklamasına göre bu akşam ABD Başkanı Trump ile Erdoğan telefon görüşmesi yaptı. Açıklamada Trump ile Erdoğan’ın 13 Kasım Salı günü Washington’da görüşeceklerini “yeniden teyit” ettikleri belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Sayın Donald Trump arasında bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleşmiştir. Görüşmede ikili meselelerin yanı sıra bölgesel gelişmeler ele alınmıştır. İki lider, ABD Başkanı Sayın Trump’ın daveti üzerine 13 Kasım Salı günü Washington’da görüşeceklerini yeniden teyit etmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.