Efsane geri döndü!

Efsane geri döndü!

ABONE OL
09:56 - 11/03/2022 09:56
Efsane geri döndü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Türkiye uzmanı Öger Tours, Almanya pazarında yeniden bir numara olmak istiyor.

Öger Tours bünyesinde 31 yıldır görev alan Ürün Müdürü Altan Tarakçı, “2022 yılı için şimdiye kadar güzel bir seyir izleyen ön rezervasyon dönemi geçirdik; yaz sezonuna yönelik hedef ve tahminleri her geçen hafta yükseltiyoruz” açıklamasında bulundu.

Tarakçı: “Öger Tours olarak eskiden olduğu gibi yine zirveye geri dönmek istiyoruz!”

Alman Anex Group’un bir parçası olan Öger Tours, 2022 yazı için programında, Ege Denizi’ndeki Çeşme, Özdere, Seferihisar ve Dalyan, Datça gibi tipik Türk tatil beldeleri de dahil olmak üzere toplam 1.070 oteli bulunuyor.

Anex Group’un Almanya yapılanması altında, grubun alt markası olarak faaliyet gösteren Öger Tours; 2022 yaz sezonu programı kapsamında, Ege destinasyonlarından Çeşme, Özdere, Seferihisar, Dalyan ve Datça başta olmak üzere, Kaş ve Kalkan’ın yanı sıra Türkiye’nin önde gelen tatil beldelerinde portföyünde yer alan 1.070 otelde Almanlara tatil imkanı sunuyor.

Altan Tarakçı’nın Alman turizm haber ajansı Touristik Aktuell’e yaptığı açıklamalara göre; “Ege kıyılarına yönelik artan talebin yanı sıra Bodrum’a da yoğun talep söz konusu”.

Anadolu turlarını da yeniden dizayn ederek ok yönlü kombinasyon imkanları sunuluyor : Örnrğim plaj tatilini veya İstanbul’u bir şehir gezisi ile mükemmel bir şekilde birleştirilebilecek olan Kapadokya’ya üç ve dört günlük programlar sunuluyor.

Öger Tours Ürün Müdürü Altan Tarakçı; “Mısır’a yönelik programlarını önemli ölçüde genişleteceklerini ve yaz başında Tunus ve Fas destinasyonlarına da geri dönüş yapacaklarını” açıkladı.

Resim: © Öger Tours

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.