*** Düsseldorf kentinde düğün fuarı açıldı

*** Düsseldorf kentinde düğün fuarı açıldı

ABONE OL
00:04 - 16/06/2019 00:04
*** Düsseldorf kentinde düğün fuarı açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Düsseldorf kentinde düğün fuarı açıldı

Almanya’nın Düsseldorf kentinde ”Trau Dich” (kendine güven) adı altında bir düğün fuarı açıldı. Fuara yaklaşık 130 firma katılıyor  

Bir düğün için gerekli olan her şeyi bulmanın mümkün olduğu fuarda, ziyaretçiler için ücretsiz bakım seansları düzenleniyor ve fotoğraf çekimleri yapılıyor.
   

duss-dug-fuar-b.jpg

Düzenlenen defilelerle 2009 yılı gelinlik modellerinin de ziyaretçilere tanıtıldığı fuara ”Koza Davetiyeleri” ve ”Efes Kuyumculuk” adında 2 Türk firması da katılıyor.
    

”Efes Kuyumculuk”un sahibi Necip Karademir, bu tür fuarların kendilerini tanıtma açısından çok önemli olduğunu belirterek, ”İstanbul’da ürettiğimiz alyansları burada sergiliyoruz. Gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.
    

duss-dug-fuar-c.jpg

”Koza Davetiyeleri”nin Almanya distribütörü Adnan Öztürk de yeni çıkan davetiyelerini ilk kez bu fuarda tanıttıklarını ifade ederek, ”Yeni çıkarttığımız davetiye çok ilgi gördü. Şu anda Almanya’da 3 büyük kentte kendimize bağlı bayi var. Hannover kentinde bir mağaza açtık. Hedefimiz bu mağaza sayısını arttırmak” diye konuştu.
 

duss-dug-fuar-d.jpg

Yaklaşık 12 bin ziyaretçinin beklendiği fuarın 10 ve 11 Ocakta Stuttgart ve İsviçre’nin Zürih kentinde, 24 Ocakta da Frankfurt kentinde düzenleneceği bildirildi. (A.A)

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.