Dünyanın ilk corona seyahat acentesi ‘Corocierge’ adında Hannover´de kuruldu

Dünyanın ilk corona seyahat acentesi ‘Corocierge’ adında Hannover´de kuruldu

ABONE OL
17:28 - 31/10/2020 17:28
Dünyanın ilk corona seyahat acentesi ‘Corocierge’ adında Hannover´de kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Timo Kohlenberg’in 2007’de babasından devraldığı America Unlimited tur operatörünün yanında şimdi yeni bir projeye imza attı.

Almanya’da yayınlanan Wirtschaftswoche dergisi ile yaptığı söyleşide şirketin sahibi Timo Kohlenberg şunları söyledi:

Kız kardeşim Julia Kurz ile birlikte bir hafta önce dünyanın ilk korona seyahat acentesini kurduk. Müşteriler bize ne tür bir tatil arzuladıklarını söylüyorlar, biz de bu tür tatilin şu anda nerede mümkün olduğunu araştırıyoruz. Özellikle seyahat uyarısı ve karmaşık giriş prosedürleri olmayan destinasyonlar arayıp buluyoruz. Müşterilerimiz için ger hangi bir engel olup olmadığına bakıyoruz. Müşterilerimizi seyahat ve tatil esnasında gidilen yerlerde muhtemel kısıtlamalara karşı çok hassas bir şekilde hazırlıyoruz. Sitemizde enfeksiyon oranlarıyla ilgili güncellemeler sunuyoruz. Neredeyse her gün korona yüzünden seyahat kuralları değişiyor. Sürekli değişen ve devamlı çoğalan seyahat uyarıları ve ülkelere giriş mevzuatı konusunda ekibimizi özel olarak eğittik. Tüm dünyadaki en son resmi raporları sürekli tarıyor ve web sitesimizi buna göre güncelliyoruz. Yeni bir seyahat uyarısı varsa, o destinasyonu kırmızı ile işaretliyor ve müşteriye sunmuyoruz. Ancak tersi bir durumda eğer bir tatil yöresine uyarılar kalktıysa ve girişe açıldıysa hemen birkaç dakika içinde satışa açıyoruz.

Pandemi bittiğinde Corocierge’ye ne olur sorusuna Timo Kohlenberg şöyle cevap verdi:

“Multi milyonluk bir şirket yaratmak istemiyoruz – çok yakında turizmde korona öncesi hedef alanlarımıza geri döneceğimizi umuyoruz. O zamana kadar, korona seyahat acentesi ile ana işimizdeki kaybımızın yüzde onunu karşılayabilirsek mutlu olacağiz.” (Tourexpi)

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Dünyanın ilk corona seyahat acentesi ‘Corocierge’ adında Hannover´de kuruldu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Dünyanın ilk corona seyahat acentesi ‘Corocierge’ adında Hannover´de kuruldu haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Dünyanın ilk corona seyahat acentesi ‘Corocierge’ adında Hannover´de kuruldu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.