Dr. Uğur Ertuğrul Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Dr. Uğur Ertuğrul Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti

ABONE OL
14:40 - 23/05/2020 14:40
Dr. Uğur Ertuğrul Koronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitiren, virüsle mücadele ederken vücudunu siper eden, beyaz önlüklü kahramanlarımıza yeni bir isim daha eklendi.

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi’nde 10 yılı aşkın süreden bu yana Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Uğur Ertuğrul, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Avcılar’daki hastanede uzun süreden bu yana Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Uğur Ertuğrul’a, 13 Nisan’da yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Tanı konulmasından 1 hafta sonra durumu kötüleşince Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ertuğrul dün sabah hayatını kaybetti. 2 çocuk babası 60 yaşındaki Dr. Uğur Ertuğrul’un cenazesinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

İstanbul Tabip Odası tarafından yapılan açıklamada, “Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Uğur Ertuğrul’u Covid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.”  Ifadeleri kullanıldı.

Siyah-Beyaz Renklere Sevdalı Bir Yürekti!

Çevresinde son derece sevilen, mesleğinde başarılı ve birçok başarılı cerrahi ameliyata imza atan Dr. Uğur Ertuğrul’un ani ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini üzdü.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ve spora olan yakın ilgisi ile tanınan Ertuğrul’un ölümünden, Beşiktaş camiasında sosyal medya üzerinden üzüntülerini dile getirdiler.

Ölümle yaşamı ayıran çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz Ki, Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri Kimse Ayıramaz Ki

ha-ber.com/ Ali Akdemir

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.