Doların Allah’ı mı kuvvetli? AKP’nin Allah’ı mı kuvvetli?

Doların Allah’ı mı kuvvetli? AKP’nin Allah’ı mı kuvvetli?

ABONE OL
22:06 - 16/12/2021 22:06
Doların Allah’ı mı kuvvetli? AKP’nin Allah’ı mı kuvvetli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen Özdemir İnce: Doların Allah’ı mı kuvvetli? AKP’nin Allah’ı mı kuvvetli? video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Özdemir İnce: Doların Allah’ı mı kuvvetli? AKP’nin Allah’ı mı kuvvetli? videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Mert

    Allah; aklını kullanmayanların üstüne pislik yağdırırım diyor (Yunus Suresi 100).
    Bu insanlar Allah’ın dinini İslam’ı terk ettiler AKP dinini kabul ederek Recep Tayyip Erdoğan’ı kendilerine Rab edindiler. Başlarına gelen bu belalar musibetler hakmıdır?
    Hemde nasıl hakdır bırakın inim inim inlesinler. Hristiyanlar Yahudiler Dini Bayramlarını ağız tadıyla yaşarken Müslümanlar açlık sefalet içinde sürüm sürüm sürünsünler acımayın merhamet etmeyin bu akıldan yoksun tipik insanları.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Vallahi bir inançlı Müslüman olarak buna en doğru dürüst cevabım aynen şöyle olacak. Tabiki doların Allah’ı daha kuvvetli. Zira, bahsedilen Nas var sözüne cevabımda aynen şöyle olacak. Allah; Kur’an’da bahsedilen Bakara 275 – 279 ayetinde belirtildiği üzere, Faizi (Riba)’yı sadece yüzde 14%’e kadarmı izin veriyor? Yoksa sıfır (Riba) mı diyor? Kendisinin bir müslüman olduğunu tarif eden zat, o zaman faizi derhal bugün sıfırlasın?

    Yanıtla
    +0
    -0