Doğu Anadolu’da buzlanma ve çığ uyarısı

Doğu Anadolu’da buzlanma ve çığ uyarısı

ABONE OL
08:23 - 07/03/2019 08:23
Doğu Anadolu’da buzlanma ve çığ uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava parçalı çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. 

Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile yer yer sis ve pus beklenen bölgede, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak.

Gece gerçekleşen en düşük sıcaklık sıfırın altında olmak üzere Bitlis’te 5, Hakkari’de 4, Van’da 2 ve Muş’ta 1 derece ölçüldü.

Günün en yüksek sıcaklığı Van’da 6, Hakkari’de 5, Bitlis’te 3 ve Muş’ta 2 derece bekleniyor.

Bölge genelinde buzlanma ve yüksek kesimlerde çığ beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.