Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İki Günlük Resmi Ziyaret İçin Fransa’da

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İki Günlük Resmi Ziyaret İçin Fransa’da

ABONE OL
12:53 - 06/06/2021 12:53
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İki Günlük Resmi Ziyaret İçin Fransa’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi davet üzerine iki günlük bir ziyaret için Fransa’ya gitti.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Sayın Bakanımız, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian’ın davetine icabetle, 6-7 Haziran 2021 tarihlerinde Fransa’yı ziyaret edecektir. Görüşmelerde, Türkiye-Fransa ikili ilişkileri ile Türkiye-AB ilişkileri ele alınacak, güncel bölgesel meseleler ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır” denildi.

Fransa, özellikle Türkiye’nin Libya’da bulunmasına karşı çıkıyor. Son olarak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeyde’yle Paris’teki görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Türkiye ve Rusya’nın güçlerini Libya’dan çekmesi gerektiğini söyledi.

VOA tarafından geçilen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İki Günlük Resmi Ziyaret İçin Fransa’da haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İki Günlük Resmi Ziyaret İçin Fransa’da haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İki Günlük Resmi Ziyaret İçin Fransa’da haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.