Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan’a Gitti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan’a Gitti

ABONE OL
10:27 - 06/10/2020 10:27
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan’a Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan’a bir ziyaret gerçekleştiriyor. Bakanlık tarafından yapılan bilgilendirmede Bakan Çavuşoğlu’nun Azerbaycan’a gittiği belirtildi.

Ziyarete ilişkin olarak bakanlık açıklamasında “Sayın Bakanımız, 6 Ekim 2020 tarihinde Azerbaycan’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir. Ziyaret sırasında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilmesi öngörülen Sayın Bakanımız, mevkidaşı Ceyhun Bayramov’la, Yukarı Karabağ’daki son durum ile güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunacaktır” denildi.

Türkiye, son günlerde çatışmalara dönüşen Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki gerginlikte Azerbaycan’ın yanında olduğunu dile getiriyor.

VOA tarafından geçilen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan’a Gitti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan’a Gitti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Azerbaycan’a Gitti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.