DEMOKRASİ-ADALET-AHLAK SINAVI

DEMOKRASİ-ADALET-AHLAK SINAVI

ABONE OL
23:55 - 28/03/2024 23:55
DEMOKRASİ-ADALET-AHLAK SINAVI
3

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’de tarihinin en kritik bir Yerel Yönetimler seçimleri yapılacaktır!

Bu seçim aslında sıradan bir seçim olmanın ötesinde bir Demokrasi-Adalet ve Ahlak sınavı olarak tarihte yerini alacaktır.

Türkiye’de AKP İktidarına kadar-Darbe Dönemlerinde bile–siyasetin iğrenç bir düzeye düştüğü görülmemiştir.

Tarafsız olacağına namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş cumhurbaşkanı AKP bırakın devlet olanaklarını çıkarına kullanmasını, muhalefete ağıza alınmayacak hakaretleri yapmakta

Hem de inançlı bir Müslüman kimliğinin arkasına saklanarak.

Recep Tayyip Erdoğan Siyasete atılırken parmağındaki yüzüğü göstererek:

‘’Eğer şu parmağımdaki yüzükten başka servetim olursa; bilinki Recep Tayyip hırsızlık yapmıştır!’’

Şimdi ABD bile, dünyanın en zengin siyasetçisi ilan etmişti.

17-25 Aralık yolsuzluk sürecinde Halk Bankası Genel Müdürünün evinde ayakkabı kutularınca milyonlarca dolarlar, bakan çocuklarında gizli kasalar ve para sayma makinaları, bakanlara çikolata kutuları içinde rüşvet paraları çıktı.

Erdoğan, oğlu Bilal’le evdeki paraları sıfırlama konuşmaları sadece Türkiye’de değil, dünyada izlendi.

Dönemin AKP’li başbakanı Ahmet Davutoğlu bakanların Yüce Divanda aklanmalarını istediğine İyi Ahlak Yasası önerisine Erdoğan: ‘’ bunlar gerçekleşirse ben ilçe başkanı bile bulamam!’’ Diyerek Davutoğlu’nu başbakanlıktan aldı. (* 1)

Tarafsız olacağına namusu ve şerefi üzerine yemin eden Cumhurbaşkanı, atanmış bakan 17 Bakan, Genel Kurmay Başkanı, valiler, kaymakamlar devletin parasıyla, devletin araçlarıyla AKP’nin adaylarına oy toplamak için şehir şehir propaganda yarışına girdiler.

Yetmedi, reklam olsun diye 55 Milyon Dolar ödeyerek uzaya gönderilen asker astronotu da seçim propagandalarına götürmeleri hem o asker için hem de TSK için utanç damgası.

Erdoğan bu paraları sanki Potamya’dan getirmiş gibi!

AKP baktı ki tek başına seçimleri kaybedecek Bahçeli’yi himayesine aldı.

O yetmedi Anayasanın ve dilimizin Arapça olmasını isteyen SADAT’ile anlaştı.

O da yetmedi Emniyet müdürünü katleden, kendi inançlarına aykırı olan insanları katledip odalarına gömen Şafi Kürt Devleti kurmak için cinayet işleyen Hizbullah Terör örgütünün siyasi olgusu HÜDA-PAR ile ittifak yapmaktan çekinmedi.

Zaten Erdoğan, 1926 yılında İngilizler tarafından El Bennan’a Laik, Türkiye Cumhuriyetini her türlü hırsızlığın, acımasızlığın ihanetin mübah olduğu İhvancı Müslüman Biraderlerin İHVANCI uydurulmuş bir dine dönüştürmek için kurulan Türkiye temsilcisi olduğu için seçildi.

Bahçeli’nin bu kumpasın bir parçası olduğunu bilmeyenler onun, Erdoğan’ın Sarayında Harem Ağası olmasına inanamıyorlar.

Bahçeli’nin konumuna ortak olmak, onun yerine geçmek için merkez sağdan, aşırı milliyetçilere oradan CHP ortaklığına soyunan Meral Akşener çıktı.

O nedenle çok zaman önce, onun bir Truva Atı olduğunu bile yazmıştım.

Kılıçdaroğlu’nun, cumhurbaşkanı olmasını engellerken Erdoğan’ın kurtarıcısı oldu.

Kılıçdaroğlu’da Akşener’in bu ikili oynamasına karşı panikleyerek, partisinden habersiz tehlikeli ilişkilere girerek kendi sonunu hazırladı.

O nedenle gerçekten; hangi inançtan, hangi kökenden olursanız olun demokrasiden, barıştan, adaletten güzel ahlaktan yana olan yurttaşlar parti liderlerinin kaprisleri nedeniyle bilerek, bilmeyerek Erdoğan’ı kurtarmak isteyen partilere değil bu kez CHP’ye oy verin.

Sadece kendinizin değil çocuklarınızın geleceğini düşünün!

Her şey tükenmeden 31 Martta sandığa gidip oyunuzu verin…

Bir oy!

YILDIZ AKALIN

(* 1)Bütün belgeli görüntülere rağmen soruşturma açılmasına izin verilmedi. Ayakkabı kutularındaki dolarlar için önce ‘’cami yaptırmak için toplandı’’ dendi. Sonra ‘’FETÖCÜLER Kumpas kurdu dediler. Sonra o paralar faiziyle birilerine geri ödendi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Ahmet OVALI

    31 Mart yerel yönetimler seçimi bir genel seçim havasına çoktan büründü. Bu kez AKP genel başkanını yine desteklerlerse artık her türlü melâneti hak etmiş olacak benim bakış açıma göre. İçim acıya acıya ilgimi tamamen keserim.

    Yanıtla
    +0
    -0