Cumhurbaşkanına Antalya Ejder meyvesi

Cumhurbaşkanına Antalya Ejder meyvesi

ABONE OL
22:32 - 10/10/2020 22:32
Cumhurbaşkanına Antalya Ejder meyvesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ilçede yetişen tropikal meyve çeşitlerini tanıtmak ve üretimini yaygınlaştırmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Manavgat’ta yetişen muz, avakado ve ejder meyvesinden oluşan bir sepet gönderdi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, son yıllarda başta muz ve avakado olmak üzere tropikal meyve üretiminin yaygınlaştığını söyledi. Son dönemde de eder meyvesi üretimi ve yatırımın arttığını belirten Boztaş, ‘’Manavgat, tropikal meyve üretiminde önemli merkez haline gelecek. Manavgat tropikal meyvenin başkenti olacak’’ dedi. Boztaş, şunları kaydetti.

‘’MATSO olarak , Manavgat ekonomisinin çeşitlenmesi amacıyla yoğun çaba gösteriyoruz. Turizm, tarım, ticaret, üniversite şehri olma ve organize sanayi bölgesinin kurulması gibi ekonominin çeşitlenmesine yönelik çok sayıda çalışmaya imza atan MATSO yönetimi, son dönemde büyük atılım yapan ve tarımda alt sektör olan tropikal meyve yetiştiriciliğinin tanıtımı yapmak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.’’

Boztaş, ilçede tropikal meyve üretimini tanıtmak amacıyla içinde muz, avakado ve eder meyvesinden oluşan tropikal meyve sepetinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlar, Antalya Milletvekilleri ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ‘na da gönderdiklerini söyledi.

Ahmet Boztaş, Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit’i de makamında ziyaret ederek içinde muz, avakado ve ejder meyvesinden oluşan sepeti hediye etti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.