Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kürtçe pankartlı karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kürtçe pankartlı karşılama

ABONE OL
18:30 - 09/03/2019 18:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kürtçe pankartlı karşılama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti dolayısıyla Diyarbakır’da, Türkçe ve Kürtçe “Diyarbekir’e hoş geldiniz.” yazılı pankartlar asıldı.

Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinin heyecanı yaşanıyor. Türkçe ve Kürtçe “Diyarbekir’e hoş geldiniz” yazılı pankart asılan kentte, cadde ve sokaklar süslendi.

Vatandaşlardan Nurten Kızılaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır’a gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Halk olarak hepimizin temennisi belediye başkanlığı seçiminde bu şehir için güzel işler yapabilecek ve sorunlarımıza çözüm bulabilecek kişilerin seçilmesidir.” dedi.

Bilal İlhan da Erdoğan’ı çok sevdiğini ve bu nedenle ziyaretini heyecanla takip ettiğini belirterek, “Erdoğan’ın sürekli güzel projeleri var. İnşallah bu projeler Diyarbakır için de olur.” ifadelerini kullandı.

Sinan Yağar da kentin bugün farklı bir heyecan yaşadığını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Mitinge katılacağım ve onu çok seviyorum. Şehirde iki yılı aşkın süredir huzur hakim. Cumali Atilla’nın iki senedir yaptığı hizmet ortada, İnşallah bu hizmetler ve huzur devam edecek.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.