Corona Krizinin Yol Açtığı Stresle Baş Etmenin Yolları

Corona Krizinin Yol Açtığı Stresle Baş Etmenin Yolları

ABONE OL
14:47 - 30/04/2020 14:47
Corona Krizinin Yol Açtığı Stresle Baş Etmenin Yolları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Münih kentinde kendi sağlık merkezi ve psikiyatri muayenehanesinde çalışan Dr. Elif Duygu Cındık-Herbrüggen, Corona krizinin insanlarda ruhsal sorunlara yol açtığı görüşünde. Depresyon ve stres hastalarının sayısının artığını belirten Dr. Cındık-Herbrüggen, kültürler arası tedavi uygulayan bir ekibin baş hekimi olarak Alman ve Türk hastaların koronaya tepkilerinin değişik olduğunu belirtiyor.

Frankfurt ve New York’ta aldığı tıp eğitiminin ardından, doktora tezini ve halk sağlığı uzmanlığını Boston’daki Harvard Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Cındık-Herbrüggen, Corona krizinin güven, dayanışma ve beraberlik gibi asıl değerlere geri dönmek gibi olumlu bir yanı olduğıunu da ifade ediyor.

 

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.