Coral Travel Starway World Best Hotels 2019 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Coral Travel Starway World Best Hotels 2019 Ödülleri Sahiplerini Buldu

ABONE OL
23:40 - 16/12/2020 23:40
Coral Travel Starway World Best Hotels 2019 Ödülleri Sahiplerini Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Yurt, memnuniyet düzeyi en yüksek otel olan Lara Barut Collection Hotel Genel Müdürü’ne birincilik ödülünü, Kemer Barut Collection Hotel Genel Müdürü’ne de yedincilik ödülünü verdi. Sıralamaya 6 oteli ile giren Barut Otelleri ayrıca ‘Çevre Dostu’ ve ‘Çocuk Dostu’ kategorilerinde de 2 oteli ile yer aldı.

OTI Holding merkezinde yapılan törende ise Coşkun Yurt, memnuniyet düzeyi en yüksek ikinci otel olan ve ayrıca ‘Sun Family Club’ konseptinde birinci, ‘Çocuk Dostu’ oteller kategorisinde ikinci ve ‘Çevre Dostu’ oteller kategorisinde de yedinci sırada yer alan Xanadu Resort Hotel Genel Müdürü’ne ödüllerini takdim etti. Törende ayrıca, tüm kategorilerde sıralamaya giren Otium Family Eco Club, Seven Seas Hotel Blue ve Seven Seas Hotel Life Genel Müdürleri de ödüllerini Sayın Yurt ’tan aldı. Üçüncülük ödülü de Maxx Royal Belek Golf Resort’e verildi. Delphin Diva Premiere dördüncü, Gloria Golf Resort beşinci, Mitsis Ramira altıncı, Kemer Barut Collection yedinci olurken, Horizon Karon Beach Resort & Spa sekizinci, The Land of Legends Kingdom Hotel dokuzuncu ve Titanic Mardan Palace da onuncu sırada yer aldı.

Starway World Best Hotels Ödülü, turistlerin memnuniyet anketlerindeki görüşlerine dayanan ve Coral Travel’in bulunduğu ana pazarlardaki tek ödüldür. Coral Travel müşterilerinin otellerdeki personel, oda ve otel koşulları, yiyecek-içecek, bahçe ve havuz durumları, temizlik, çocuk alanları, eğlence ve spor aktivitelerini değerlendirdiği bu anketler, otellerin yıldız sayısına bakılmaksızın analiz edilerek sıralamalar belirlendi.

2019’da, 36 ülkedeki 7.437 otelin 350.292 anketi değerlendirildi. İlk 100 listesinde yer alan otellerin ortalama memnuniyet oranı %97,2 iken, ilk 10’a giren oteller için ise bu sayı daha da yükselerek %98,6’ya ulaştı.

Her yıl, ulusal turizm ofisleri, otel yöneticileri, havayolu şirketleri, basın mensupları ve Coral Travel ağındaki birçok önemli turizm acentesinin temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen fakat COVID-19 virüsü sebebi ile bu yıl gerçekleşemeyen ‘Starway World Best Hotels’ ödül töreni önümüzdeki yıllarda turizm sektörü ile buluşmaya devam edecek.

OTI Holding; tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, konaklama, havacılık ve güvenlik ana alanlarında faaliyet göstermektedir. Bünyesindeki 7000 profesyoneliyle 5 kıtada, 40 ülkede ve 90 destinasyonda turizme hizmet vermektedir. Tur operatörlüğünde Coral Travel markası ile 10 ülkede, Yer Hizmetleri ve Destinasyonlar Yönetiminde ODEON Tours markası ile Türkiye, Mısır, Tayland, Vietnam, İspanya, Yunanistan ve BAE’de kendisine ait şirketleri bulunmaktadır. Bünyesinde kendine ait ve Antalya’da faaliyet gösteren beş yıldızlı 4 tesise sahip olan OTI Holding, sektöre adım attığı 1992 yılından bu yana yenilikçi vizyonu ve kalite anlayışı ile turizme yatırım yapmaktadır.

TOUREXPI tarafından geçilen Coral Travel Starway World Best Hotels 2019 Ödülleri Sahiplerini Buldu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Coral Travel Starway World Best Hotels 2019 Ödülleri Sahiplerini Buldu haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Coral Travel Starway World Best Hotels 2019 Ödülleri Sahiplerini Buldu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.