*** ”Çöplerimize sahip çıkalım” kampanyası

*** ”Çöplerimize sahip çıkalım” kampanyası

ABONE OL
18:37 - 22/04/2009 18:37
*** ”Çöplerimize sahip çıkalım” kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Çöplerimize sahip çıkalım” kampanyası

TEMA Almanya Vakfı gönüllüleri, ”Geleceği Öğrenelim Girişim Günleri” kapsamında düzenlenen bir etkinlik çerçevesinde, Köln kentinin çeşitli semtlerinde bilgilendirme broşürleri dağıttı

TEMA Almanya Vakfı gönüllüleri, söz konusu etkinliğe ”Çöplerimize sahip çıkalım” sloganı altında Nippes semtinde vatandaşlara Türkçe ve Almanca broşürler dağıtarak katıldı. Vatandaşlar Almanca ve Türkçe hazırlanmış broşürlere yoğun ilgi gösterdi.

TEMA Almanya Vakfı tarafından yapılan yazılı açıklamada, broşürlerle Köln’de yaşayan insanları, ağırlıklı olarak Türkleri çöp konusunda daha bilinçli kılmayı, kısmen de olsa çöpü azaltmalarına yardımcı olunmasının amaçlandığı bildirildi.

Broşürlerin Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Çevre ve Doğa Koruma Birliği BUND-NRW ile ortak hazırlandığı belirtilen açıklamada, ”Çöpü azaltmak en azından doğayı ve çevremizi korumaya yarayacaktır. ‘Geleceği Öğrenelim Girişim Günleri’ eylül ayında 6 proje grubu olarak kuruldu. TEMA Almanya Vakfımız da kültürler arası yetki grubunun yönetimini üstlendi” denildi.

(A.A) Cüneyt KARADAĞ 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.