Condor tatildir ve tatil artık çizgili

Condor tatildir ve tatil artık çizgili

ABONE OL
11:49 - 05/04/2022 11:49
Condor tatildir ve tatil artık çizgili
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Condor bir tatildir. Ve tatil artık çizgili.

Almanya’nın en popüler tatil havayolu yeni marka görünümünü tanıttı.

Her yıl, dokuz milyondan fazla tatilci İsviçre, Avusturya ve Almanya’dan Condor ile tatil destinasyonlarına uçuyor.

Condor, son iki buçuk yılda bir dönüşüm geçirdi: dikey olarak entegre bir seyahat grubunun yan kuruluşundan, geçmişine ve geleneğine gururla bakan ve aynı zamanda geleceğe giden bağımsız bir havayoluna dönüştü. Condor CEO’su Ralf Teckentrup, değişimi şöyle anlatıyor: “Yeni ticari markamız şeritler, mecazi markamız kökenimizi ve renklerin çeşitliliğini temsil ediyor. Bu üçlü yeniliği temsil ediyor. Geriye kalan bizim tutkumuz Condor’u her zaman benzersiz kılmıştır ve bu nedenle iddiamıza da yansımıştır: Tutku bizim pusulamızdır.”

Yeni marka varlığının konsepti ve yaratılması, Berlin’deki yaratıcı ajans vizyon alfabesinin sahibi Remo Masala tarafından yönetildi. “Condor’un köklü bir geleneğe sahip marka imajını revize etmek, kökene ve geleceğin gereksinimlerine saygıya dayalı hassas bir etkileşimdir. Amacımız, Condor’a özel bir görsel bağımsızlık kazandırmaktı; bunun gerekçesi Condor’un marka özünde birleşiyor: tatil uçuşunun icadı ve etkili tatil kodu, yazın çizgileri, neşe ve özgürlük.

Condor, şimdi kusursuz ve benzersiz tatil uçağı için kendini geliştirdi.

Condor gelecekteki şeritleri beş renkte giyecek. Şemsiye, banyo havlusu ve plaj sandalyelerinden esinlenerek, condor, kusursuz ve benzersiz tatil uçağı için kendini geliştirdi: “Condor CEO’su Ralf Teckentrrup. “Yeni markamız çizgili, figüratif marka bizim figüratif markamızın kökenimiz ve renkler ise çeşitliliğimizi vurguluyor.“  Resim: © Condor

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.