Cihatçılara ait uyuşturucu ve silahlar bulundu

Cihatçılara ait uyuşturucu ve silahlar bulundu

ABONE OL
12:04 - 31/12/2019 12:04
Cihatçılara ait uyuşturucu ve silahlar bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Suriye Ordusu, şeriatçı çetelere ait ABD ve İsrail yapımı silahların yanı sıra yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirdi.

Suriye Ordusu’na bağlı birimler, bugün ülkenin güneyinde cihatçıların bıraktıkları ABD ve İsrail menşeli silahlar ve cephane ile uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

SANA’nın haberine göre büyük miktarlarda orta ve ağır silah ve cephane güney bölgesinde yeraltında saklanan depolarda bulundu.

Ele geçirilen silahlar arasında sayısı yaklaşık 300 bine yakın, otomatik silah ve keskin nişancı cephanesi olan 14,5 ve 12,7 mm’lik cephane, 12,7 ve 23 mm’lik otomatik silah mermisi, mini duşka, duşka, tank mermileri, 60, 80 ve 12 mm’lik havanların yanı sıra çok sayıda patlayıcı madde de bulundu.

SANA, ele geçirilen silahlar arasında ayrıca ısı ve anti zırh füzelerin yanı sıra “FAGUT” füzeleri, iletişim cihazları, gece görüş dürbünlerinin bulunduğuna dikkat çekerek, ele geçirilenler arasında en çok dikkat çekenin yaklaşık 100 kg uyuşturucu maddenin bulunması olduğunu aktardı.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.